reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej
Nie pisalam bardzo dlugo bo ciagle sie cos dzialo. Mialam angine, po 7 dnisch antybiotyku bylam pewna ze jest dobrze a tu od wczoraj na nowo i od dzis kolejny antybiotyk. Kurcze, kiedy to sie skonczy. Dzis caly dzien przelezalam, bola mnie plecy, glowa, migdaly i uszy. Corki tez przeziebione, katar maja a Blanka dodatkowo suchy kaszel.
Przeczytalam wszystko ale gorzej z odpisaniem bo nie wiem co do kogo.
Natis tez slyszalam ze swedzenie dloni i stop to objaw jakiegos zagrozenia dla ciazy. Jeszcze raz cos takiego i jazda do szpitala!!!!!
Paulunia dobrze, ze juz po zabiegu i corcia czuje sie dobrze:-)
Za dziewczyny szpitalne tez trzymam kciuki!!!! Wracajcie do domku:-)
Kari to obie czujemy sie jakby walec po nas przejechal. ja jutro jade do pl ginekolog i mam nadzieje na dobre wiesci. Chce wytrzymac chociaz do 34 tygodnia:-)

reklama
Fioletowa, zaciskam już od rana :)

Justa,
cieszę się razem z Tobą. Zasiliłaś męska armię :) Wciąż chłopaki górą :)

Natis, przebadaj się znów koniecznie. Trzymam kciuki by nic poważnego nie było !

Gusiaczek, zaciskaj nogi i pochodź jeszcze w dwupaku !!!!!!!!

Kurczaczki, jak nie urok to sraczka ...Dzwoniła księgowa, oświadczeni zostało napisane z datą 5.03 ( zamiast 5.04 ). Nosz kurde, a taka jestem zmęczona po tej drodze do gin...w poniedziałek idę raz jeszcze :crazy:

Widzę, że niektóre dziewczyny zamiast spać to spacery do wc w nocy sobie urządzają, ja przeważnie tylko raz w nocy muszę wstać, więc jestem z tego powodu szczęśliwa.

sa_raa śliczna ta twoja kuchnia, taka nowoczesna
RobaczekII trzymam kciuki aby ZUS uznał twoje L4, oni zawsze szukaja haka aby tylko kasy nie wypłacić…
bezczelni fioletowa u nas tez będzie FILIP, jakoś tak od razu to imię mi się spodobało i raczej już tak zostanie
gusiaczek_p powodzenia na obronie i jak najmniej stresu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejo, to znowu ja ;)
mojej żonie kazali łykać duphaston. Miała któraś z Was do czynienia z tym lekiem? Z tego co wyczytałem co bierze się go na potrzymanie ciąży plamienia, uregulowanie miesiączki. Na jaką cholerę ma to brać moja żona? Skoro wszystko z małym jest okej, plamień nie ma, o miesiączce nie wspominając w ogóle...Ją boli żołądek, albo wątróbka a oni na ból żołądka dali jej nospe, nospe to ona mogła i w domu łykać, z tym że to i tak nic nie pomaga, masakra ta nasza służba zdrowia... dobrze jest dopóki jest dobrze, inaczej to już same problemy.
pozdr. Aro.

dziewczyny pomóżcie - chciałam dodać foto ale nie ma ikony gdzie się dodaje zdjęcia, jest tylko ramka na tekst, czy coś się zmieniło czy to u mnie coś się pochrzaniło na KOMPIE

Aro, pewnie duphaston dali profilaktycznie by coś podać. nie zaszkodzi to ani Palin ( Twojej żonie ) ani Mikołajowi.
Nospa to działa na wszystko rozkurczająco. Nim wykryją co i od czego boli to dają to co nie zaszkodzi i na wszelki wypadek.
Niestety nasza państwowa służba zdrowia...

Justa, pewnie korzystasz z przeglądarki IE - zmień ja na np. mozille firefox i wszystko będzie działało.

PALINDROMEA / ARO :) - niestety tak to jest z naszą służbą zdrowia. Leżałam prawie 2 tygodnie i łykałam swoje leki, które miałam z domu...

Ja brałam Duphaston od samego początku do 24 chyba tygodnia, potem lekarz powiedział mi, że nie ma sensu dłużej i wprowadził fenoterol... Nie wiem czemu teraz jej podają Duphaston.
Ja mam jeszcze Luteinę, praktycznie do końca będę ją musiała brać, ona też działa jakoś tak lekko p/skurczowo, podtrzymująco, a Luteina to ten sam hormon co Duphaston, więc może dlatego jej podają... nie mam pojęcia...

A miała robione jakieś badania? USG? na KTG wszystko dobrze???

reklama
Do góry