reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Hej
Nie pisalam bardzo dlugo bo ciagle sie cos dzialo. Mialam angine, po 7 dnisch antybiotyku bylam pewna ze jest dobrze a tu od wczoraj na nowo i od dzis kolejny antybiotyk. Kurcze, kiedy to sie skonczy. Dzis caly dzien przelezalam, bola mnie plecy, glowa, migdaly i uszy. Corki tez przeziebione, katar maja a Blanka dodatkowo suchy kaszel.
Przeczytalam wszystko ale gorzej z odpisaniem bo nie wiem co do kogo.
Natis tez slyszalam ze swedzenie dloni i stop to objaw jakiegos zagrozenia dla ciazy. Jeszcze raz cos takiego i jazda do szpitala!!!!!
Paulunia dobrze, ze juz po zabiegu i corcia czuje sie dobrze:-)
Za dziewczyny szpitalne tez trzymam kciuki!!!! Wracajcie do domku:-)
Kari to obie czujemy sie jakby walec po nas przejechal. ja jutro jade do pl ginekolog i mam nadzieje na dobre wiesci. Chce wytrzymac chociaz do 34 tygodnia:-)

reklama
Fioletowa, zaciskam już od rana :)

Justa,
cieszę się razem z Tobą. Zasiliłaś męska armię :) Wciąż chłopaki górą :)

Natis, przebadaj się znów koniecznie. Trzymam kciuki by nic poważnego nie było !

Gusiaczek, zaciskaj nogi i pochodź jeszcze w dwupaku !!!!!!!!

Kurczaczki, jak nie urok to sraczka ...Dzwoniła księgowa, oświadczeni zostało napisane z datą 5.03 ( zamiast 5.04 ). Nosz kurde, a taka jestem zmęczona po tej drodze do gin...w poniedziałek idę raz jeszcze :crazy:

Widzę, że niektóre dziewczyny zamiast spać to spacery do wc w nocy sobie urządzają, ja przeważnie tylko raz w nocy muszę wstać, więc jestem z tego powodu szczęśliwa.

sa_raa śliczna ta twoja kuchnia, taka nowoczesna
RobaczekII trzymam kciuki aby ZUS uznał twoje L4, oni zawsze szukaja haka aby tylko kasy nie wypłacić…
bezczelni fioletowa u nas tez będzie FILIP, jakoś tak od razu to imię mi się spodobało i raczej już tak zostanie
gusiaczek_p powodzenia na obronie i jak najmniej stresu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejo, to znowu ja ;)
mojej żonie kazali łykać duphaston. Miała któraś z Was do czynienia z tym lekiem? Z tego co wyczytałem co bierze się go na potrzymanie ciąży plamienia, uregulowanie miesiączki. Na jaką cholerę ma to brać moja żona? Skoro wszystko z małym jest okej, plamień nie ma, o miesiączce nie wspominając w ogóle...Ją boli żołądek, albo wątróbka a oni na ból żołądka dali jej nospe, nospe to ona mogła i w domu łykać, z tym że to i tak nic nie pomaga, masakra ta nasza służba zdrowia... dobrze jest dopóki jest dobrze, inaczej to już same problemy.
pozdr. Aro.

dziewczyny pomóżcie - chciałam dodać foto ale nie ma ikony gdzie się dodaje zdjęcia, jest tylko ramka na tekst, czy coś się zmieniło czy to u mnie coś się pochrzaniło na KOMPIE

Aro, pewnie duphaston dali profilaktycznie by coś podać. nie zaszkodzi to ani Palin ( Twojej żonie ) ani Mikołajowi.
Nospa to działa na wszystko rozkurczająco. Nim wykryją co i od czego boli to dają to co nie zaszkodzi i na wszelki wypadek.
Niestety nasza państwowa służba zdrowia...

Justa, pewnie korzystasz z przeglądarki IE - zmień ja na np. mozille firefox i wszystko będzie działało.

PALINDROMEA / ARO :) - niestety tak to jest z naszą służbą zdrowia. Leżałam prawie 2 tygodnie i łykałam swoje leki, które miałam z domu...

Ja brałam Duphaston od samego początku do 24 chyba tygodnia, potem lekarz powiedział mi, że nie ma sensu dłużej i wprowadził fenoterol... Nie wiem czemu teraz jej podają Duphaston.
Ja mam jeszcze Luteinę, praktycznie do końca będę ją musiała brać, ona też działa jakoś tak lekko p/skurczowo, podtrzymująco, a Luteina to ten sam hormon co Duphaston, więc może dlatego jej podają... nie mam pojęcia...

A miała robione jakieś badania? USG? na KTG wszystko dobrze???

reklama
Do góry