Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Dziś na wizycie już w drzwiach lekarz powiedział, że widzi, że moje samopoczucie coraz gorsze i chyba należe do tych szczęśliwych, które mają wszelkie niepożądane objawy ciążowe. Wyniki pomimo samopoczucia ok, prócz ciut niskiej hemoglobiny, dostałam dodatkowe żelazo. Ogólnie strasznie mnie dziś ręce bolą ale dlaczego nie wiem, mam mdłości i zawroty głowy plus skurcze ale na szczęście to Pani Braxton
Matka Ewa zawsze uważałam, zete wszystkie egzaminy to przygotowanie dzieci do wyścigu szczurów i jestem całym sercem za dawnym systemem edukacji.
Natis mówi się trudno, nie przejmuj się, wiem łatwo mówić bo to mama ale teraz twój dwupak najwazniejszy
anula sa takie paski do naklejenia na pupie, które "wykrywają"owsiki bez badania kupki. No mam ochotę na śledzie
Robaczku no mam to samo w szafie w przedpokoju, 3 lata już tu mieszkamy....
Mikoto zapraszam do mnie na porządki jak masz jeszcze pałera
Zazdroszczę wam tego spotkania
Jutro jedziemy do Ikei po komodę i jakieś drobiazgi. Chyba zostawię kartę z wezmę gotówkę bo znowu nakupuję...A z drugiej strony jedziemy do Ascota więc szkoda by było mieć za mało pieniędzy...
Matka Ewa zawsze uważałam, zete wszystkie egzaminy to przygotowanie dzieci do wyścigu szczurów i jestem całym sercem za dawnym systemem edukacji.
Natis mówi się trudno, nie przejmuj się, wiem łatwo mówić bo to mama ale teraz twój dwupak najwazniejszy
anula sa takie paski do naklejenia na pupie, które "wykrywają"owsiki bez badania kupki. No mam ochotę na śledzie
Robaczku no mam to samo w szafie w przedpokoju, 3 lata już tu mieszkamy....
Mikoto zapraszam do mnie na porządki jak masz jeszcze pałera
Zazdroszczę wam tego spotkania
Jutro jedziemy do Ikei po komodę i jakieś drobiazgi. Chyba zostawię kartę z wezmę gotówkę bo znowu nakupuję...A z drugiej strony jedziemy do Ascota więc szkoda by było mieć za mało pieniędzy...
Ostatnia edycja: