reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
mama wikusi - jak się da to poszukałabym i wymieniła gumki w laktatorze - ja w swoim dokupowałam [avent]
a tak to wystarczy wysterylizować i można używać, w końcu w szpitalach tez tylko sterylizują laktatory

Poczytalam Was sobie dziewczynki, widzę ze wiele z Was ma ciężki okres, ja wa sumie tez. Zimno, śpię, cieżko, nieatrakcyjnie.. :(

xez, trzymam kciuki!!!

A u nas.. nasz domek coraz bardziej pod znakiem zaytania, mamy problem ze zdobyciem kredytu a pośrednik sie opieprza.. Sama do banków nie mogę wystąpić bo dupek nie chce mi odsprzedać oryginału operatu szacunkowego, który jego znajomy robił. Do tego urząd skarbowy mimo przedstawionych przez nas dowodów wpłat zaliczek za 2010 nie chce dać zaświadczenia o niezaleganiu póki drugi urząd im tych zaliczek nie prześle, a tamten nie przesyła.. Na nic nie mam wpływu, wale głowa w mur a a każdym kroku kolejny absurd..

Jak tak dalej będzie to chyba do Norwegii wyprowadzimy sie, ja już nie mogę :( pocieszcie choć słowkiem dziewczyny ...

Anusia, tulę i łączę sie w bólu bezsilności na te cholerne urzędy i biurokrację. Powinniśmy się dziś spotkać i zalać smutki kieliszkiem ... mleka bo nic innego nie pozostaje :(

Mama Kubulki, tak, tak, czas leci nieubłaganie, jeszcze tylko ciut ciut.

Ja na otarcie łez szoruję łóżeczko. Niestety trochę zbutwiało bo w piwnicy było ale po umyciu i dezynfekcji będzie super. S się zastanawia czy jeszcze nie pomalować lub polakierować. Jak wróci to podejmie męską decyzję.

Seweryn całą drogę ze szkoły płakał, łzami wielkimi jak groch, że tata pojechał na cały tydzień ( dla niego to jak na miesiąc ), aż byłam w szoku !!!:szok: I teraz non stop tylko mówi, że tęskni...

Dobra wracam do szorowania bo już odpoczęłam :) męczę się i sapę jak staruszka :zawstydzona/y:

Witajcie kochane :tak:

Ja dzisiaj dzień zabiegany, S ma dzisiaj wolne bo miał lekarza, okazało się że ma 3 nerki:szok: Tz, z lewej nerki wyrasta druga , co za dziwne rzeczy się dzieją :rofl2:

Robaczku, Trzymam bardzo mocno kciuki żeby się udało to wszystko wyprostować , wierze , że tak będzie;-)

Dziewczynki po CC Fioletowa, mama W, Ja również po pierwszym CC na życzenie , że tak powiem , i teraz też nie wyobrażam sobie innej opcji :sorry: Chociaż dostałam stanu zapalnego po CC , ale wiem jakiego bólu się
spodziewać. Faktycznie wielki + sn jest taki że szybko dochodzi się do siebie:tak: Jak to któraś z Was pisała o położnych :tak: ( ja też studiowałam, naoglądałam się różnych rzeczy--i może dlatego taka miękka fajka ze mnie:-D)

Dmuchewiec, Trzymam bardzo mocno kciuki, i życzę zdrówka;-)

Bólem różnego rodzaju łączę się z Wami kochane:baffled: Potem nadrobię Was dokładnie kochane, buziaki:tak:

Robaczek, Nie przemęczaj się, nie szoruj tak..... A Sewerynka mi strasznie szkoda---związany z tatą :-(

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z maratonu po sklepach. Ledwo żyję, ale brzuch ma się całkiem nieźle, chyba :).
Kupiłam brakujące rzeczy higieniczne dla Lenki i dla siebie i czapeczki dla Małej. Natce kupiłam fajne spodnie-legginsy z t-shirtem - żółte, słoneczne, aż milej się robi jak się na nią patrzy tak ubraną :)

ANUSIA - tulę mocno i przykro mi z powodu nawarstwiających się problemów... U nas też tak jest zazwyczaj, że jak sie wali - to wszystko po kolei. Też mogę powymieniać kilka absurdów... Mam nadzieję, że jakoś się Wam uda i znajdziecie wyjście z sytuacji.
Pośrednik nie chce dać oryginału dokumentów, ponieważ ma prowizję od kredytu i to całkiem niezłą - ok. 2% wartości kredytu.
Może uderz do niego tym argumentem... że nadal będziesz figurować jako jego klient, prowizja pójdzie na jego konto...

ROBACZKU - przykro mi z powodu ZUSu i liczę, że uda Ci się wybrnąć z sytuacji. Niestety nie znam się kompletnie na tych ZUSowiskich i pracowniczych przepisach, więc niewiele pomogę. Trzymam kciuki, żeby się udało!

MAMA_KUBULKI - gratulacje 32tygodnia i 8m-ca :-) ja jutro zaczynam 33 :)

FIOLETOWA - nie pogratulowałam 8 dzidziusia :-)

PAULUNIA - będzie dobrze z Małą, nie martw się... Meliska, dobry film i dasz radę!!!:tak:

MATKAEWA - musimy się zobaczyć!! Koniecznie!! Myślę, że to ja bardziej pretenduję do miana 'Słonicy' ;-). Łapię się na tym, że wstydzę się pokazywać na świat :-).

MADZIA, SMILE, MATKAEWA - jestem chętna na spotkanie. Nie mam tylko auta :( pożyczyłam szwagierce swoje auto, a teraz Darek nie chce go wziąć, bo woli, żebym nie jeździła. Szlag mnie trafia. Dzisiaj taxówką jechałam!!!:wściekła/y: Ale jak ustalimy termin to zorganizuje auto i opieke dla Natki.

DMUCHAWIEC - zdrowka dla Was!!!! I powodzenia z kredytem!

Ostatnia edycja:
Natis - możemy się założyć. Jestem wielka jak Balon :sorry:. Ja też mam nadzieję , że spotkanko się uda w końcu :tak:. Mi środy pasują - dzieci mają lekcje dłużej , do 14 mam czas.
Anusia Kanusia - mam nadzieję , że uda Wam się pozałatwiać wszystko . Norwegia to zimny kraj - przynajmniej tak mi się kojarzy ( nie byłam nigdy ).
Robaczku - fajnie , ze syn taki związany z tatą . Mój synek to chyba mamusiowy bardziej ( a może mi się wydaje ) . Przytul Go mocno - biedny .

Mojemu koledze z pracy urodziła się dziś córeczka - prześliczna , taka malutka , pulchniutka , różowiutka - cudo !!!! Ja też już chcę !!! Znów wali śniegiem:no:

MatkaEwa, Natis, Smile - to moze przyszla sroda o 10 w SCC?:-)
Natis jak Natka ma lekcje? Ja mlodego sprzedam do swietlicy. A Smile jeszcze nie ma obowiazku szkolno-przedszkolnego wiec miejmy nadzieje, ze jej pasuje:-)

reklama
Do góry