Kingusia91
Fanka BB :)
Dzień dobry ;-)
Natis współczuję przeżyć w sądzie... odpoczywaj teraz kochana.
Kari strasznie się cieszę z postępów Adasia :-)
MamaWikusi nie denerwuj się... myślę że nie obciążą Was alimentami, przecież nie jesteście milionerami, macie swoje życie, dzieci i wydatki. Będzie dobrze ;-)
Korba Ty silna kobieta jesteś i dasz radę :-)
Robaczku nie smuć się... chyba dopadł Cie taki humor jak mnie ostatnio. Może zrób coś co poprawi Ci humor?
Wisieńka to Cie córeczka wymęczyła... odpocznij sobie teraz...
U nas też zima w pełni. Śniegu znowu dosypało
Mąż w pracy, ja po śniadaniu i po bananie ale załącza mi się chęć na czekoladę
Wczoraj moja malutka była taka spokojna i mąż wieczorem głaskał mnie po brzuchu i mówił do Laury "kopnij tatusia" i mała zaczęła kopać wreszcie :-) ale był dumny że go słucha :-)
Biorę się za gałązkę magnolii dla siostry do szkoły. Coś takiego Magnolie - kurs wykonania gałązki magnolii | Kwiaty z bibuły | Rękodzieło | Bibułkarstwo
Natis współczuję przeżyć w sądzie... odpoczywaj teraz kochana.
Kari strasznie się cieszę z postępów Adasia :-)
MamaWikusi nie denerwuj się... myślę że nie obciążą Was alimentami, przecież nie jesteście milionerami, macie swoje życie, dzieci i wydatki. Będzie dobrze ;-)
Korba Ty silna kobieta jesteś i dasz radę :-)
Robaczku nie smuć się... chyba dopadł Cie taki humor jak mnie ostatnio. Może zrób coś co poprawi Ci humor?
Wisieńka to Cie córeczka wymęczyła... odpocznij sobie teraz...
U nas też zima w pełni. Śniegu znowu dosypało
Mąż w pracy, ja po śniadaniu i po bananie ale załącza mi się chęć na czekoladę
Wczoraj moja malutka była taka spokojna i mąż wieczorem głaskał mnie po brzuchu i mówił do Laury "kopnij tatusia" i mała zaczęła kopać wreszcie :-) ale był dumny że go słucha :-)
Biorę się za gałązkę magnolii dla siostry do szkoły. Coś takiego Magnolie - kurs wykonania gałązki magnolii | Kwiaty z bibuły | Rękodzieło | Bibułkarstwo