reklama
Natis w takim razie czekam nadal, może to i lepiej, że nie zobaczę teraz, bo i tak już mam na nie ochotę http://***************/senatn/images/C%20happy/749.gif
Dziewczyny, ja też już zmykam. Spokojnej nocy i kolorowych snów
Dziewczyny, ja też już zmykam. Spokojnej nocy i kolorowych snów
Korba32
Fanka BB :)
Beti, Bardzo współczuję z powodu cioci i mam nadzieję że szybciutko wróci do zdrowia--Trzymam mocno kciuki, a co do karetek---szkoda gadać w tej Polsce chyba nigdy nic się nie zmieni...:-(
Kari, Kurcze, przykro mi z powodu utraty pracy "J" , mam nadzieję, że znajdzie się jakaś stała dobra praca, a tymczasem trzymam mocno za Was kciuki
Morena, Myśle , że wiele z nas ma takie rozterki, a tak jak dziewczyny napisały , samo już to że o tym tak myślisz , świadczy że będziesz dobrą matką i będziesz się bardzo starała
Xez, Ja bardzo za Was trzymam kciuki &&&&&&&&
U mnie bez zmian , jak siedzę na pół leżąco brzuch lepszy , tylko wstanę siusiu to samo twardy jak kamień.....:-(
Kari, Kurcze, przykro mi z powodu utraty pracy "J" , mam nadzieję, że znajdzie się jakaś stała dobra praca, a tymczasem trzymam mocno za Was kciuki
Morena, Myśle , że wiele z nas ma takie rozterki, a tak jak dziewczyny napisały , samo już to że o tym tak myślisz , świadczy że będziesz dobrą matką i będziesz się bardzo starała
Xez, Ja bardzo za Was trzymam kciuki &&&&&&&&
U mnie bez zmian , jak siedzę na pół leżąco brzuch lepszy , tylko wstanę siusiu to samo twardy jak kamień.....:-(
Korba32
Korba , jesli to Cie jakos pocieszy-ja mam tak od 15tc. Co wizyte mowie o tym gin, ostatnio powiedzial, ze moja macica tak reaguje na zmiane pozycji. Ja tez na fenku, jak sie po nim czujesz?
No właśnie czuję się dziwnie, ale z tego co dziewczyny kiedyś pisały to jest to normalne, serce wali jak szalone, i bardzo trzęsą się ręce. Zaraz biorę następną dawkę ... ach Oby wytrzymać
Korba32
A ispotin i magne 30 min przed bierzesz?
Dał mi jakieś jeszcze Stawveran , one niby spowalniają akcję serca..
reklama
Korba32
Trzymam kciuki,zeby gladko poszlo z tym fenkie. Ja jade na nim juz 6tyg i naprawde widze roznice.
Dzięki kochana , mam wielką nadzieję, że będzie ok