reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

ech ja tu na forum mam koleżankę - kilkukrotnie straciła ciążę ok 12 tc - [niewydolność szyjki], założyła spiralę [bo stwierdziła że więcej nie chce przez to przechodzić] i ta jej wypadła, teraz jest w ciąży, już po 30 tc, miała szew, ma jeszcze leżeć ale już coraz bliżej donoszenia, dostała sterydy na rozwój płuc no i teraz już w miarę spokojnie czeka - wiadomo im dłużej tym lepiej, ale i tak super że się udało
cuda się zdarzają

Ostatnia edycja:
reklama
Oj zdarzają się cuda :tak:. I oby taki się zdarzył Xez .
Fioletowa - kciuki za koleżankę . Podziwiam takie kobiety .
Pauluś - też tak myślę , ze 30 tygodni byłoby w sam raz :tak:.
Wiecie co popijam na drugie śniadanko ??? Kefirek z truskawkami :-D

O nieeee :-D Matka Ewa uduszę :-D

Ja w ostatnim czasie chyba z 5 razy truskawki pod różną postacią wcinałam - zjadłam wszystko co w zamrażarce było... i już nie ma :-( - toś ochoty mi narobiła. Muszę od babci zapas przytargać.

Fioletowa trzymam kciuki za koleżankę, teraz już na pewno będzie dobrze...

DZIEWCZYNKI - ja przez Was od soboty dowalam koktajlem truskawkowym. Robię wersję light na mleku i maślance, ale cukru nie odmawiam :-p. Dziś już nie mam truskawek, ale Darek ma listę zakupową, gdzie truskawki na pierwszym miejscu ;-). Nie moge sie doczekac az wroci :-D

A teraz zmykam dalej do obiadu - dzis szpinakowa i nie wiem co jeszcze :cool: pewnie schabowe i warzywka.

dziekuje dziewczyny

Ja sama nie wiem jak to jest, ale chyba po takim czasie juz nie powinno byc hormonów w organiźmie.
Ja choruje na hashimoto, wiec w sumie u mnie wszystko jest mozliwe, ale jakos mam przeczucie, ze to nie tylko hormony :/

Byłam na becie, wyniki po 14, bo chciałam na cito. Zadzwoniłam do pierwszego lepszego lekarza z netu i mam USG na 13.30
Irek załamany podobnie jak ja :(

natis ja też od kilku dni na koktajlach z truskawek. Uwielbiam, ale nie moge zbyt wiele przez moja cukrzycę... :(
Własnie... czasem zapominam o moich chorobach i potem jest niezbyt ciekawie.

Ooooo Natis tym szpinakiem to mi przypomniałaś, że chciałam o coś zapytać. Mianowicie: Ma któraś przepis na nadzienie szpinakowe do naleśników? Jeśli tak to plisssss wrzućcie na kulinarny :-)

Xez Kochana tulę mocno...

A ja już wyjadłam wszystkie truskawy... :sorry:

Na dodatek właśnie zobaczyłam że wczoraj sprzedał się wózek na który liczyłam... ech... wiedziałam że do końca miesiąca wózek nie będzie na mnie czekał ale i tak mi szkoda :-(

reklama
Do góry