teri114
Fanka BB :)
jak tu spokojnie od popołudnia chyba kobietki spędzają miło wieczór z swoimi panami ;-) u mnie też dzień rozpoczęty od płaczu zakończył się bardzo miło mężuś wcześniej wrócił z pracy z pięknym bukietem kwiatów które bardzo poprawiły mi humor ;-) myślałam że w tym zabieganym dniu zapomni ale jednak nie dla Darii jest włożony w bukiet śliczny motylek ;-)
bylismy w biedronce i kupiłam tą koszulkę nocną o której dziewczyny pisały naprawdę super jakość milutka w dotyku 100%bawełny łatwy dostęp do cyca wzięłam L teraz jest trochę za duża ale na sam poród będzie idealna
Dawidek już bez gorączki czuje sie lepiej tylko cały nosek ma czerwony od smarkania bo strasznie mu się leje z noska
Dmuchawiec oby pszczółka szybko wyzdrowiała i zdrówka dla mężusia
przespanej nocy życzę jutro weekend szkoda że pogoda nie sprzyja spacerom ale trudno jeszcze troszke i już bedziemy miały słoneczko na co dzień
bylismy w biedronce i kupiłam tą koszulkę nocną o której dziewczyny pisały naprawdę super jakość milutka w dotyku 100%bawełny łatwy dostęp do cyca wzięłam L teraz jest trochę za duża ale na sam poród będzie idealna
Dawidek już bez gorączki czuje sie lepiej tylko cały nosek ma czerwony od smarkania bo strasznie mu się leje z noska
Dmuchawiec oby pszczółka szybko wyzdrowiała i zdrówka dla mężusia
przespanej nocy życzę jutro weekend szkoda że pogoda nie sprzyja spacerom ale trudno jeszcze troszke i już bedziemy miały słoneczko na co dzień