reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam porannie
ja już po śniadanku

nic mi się nie chce, najchętniej to bym jakies pranie wstawiła, ale za bardzo nie mam co, chyba że pieluchy tetrowe wypiorę

Kingusia fotkę prosimy wiosenno-wielkanocnego stołu:-)

teri fajnie, że udało Ci się w miarę szybko załatwić badania:tak: Życzę udanych zakupów:-)

Ja właśnie wstawiłam drugie pranie. Na obiad będą udka zapiekane - już się rozmrażają, a do tego chyba mizeria;-) Pogoda wspaniała, okna otwarte, radio gra - aż chce się coś zrobić:-)

Kingusia-ale fajnie:-)
Fioletowa- az nie wierze, że nei masz co prać. U mnie dwa kosze na brudne rzeczy i prawie zawsze są pełne. Musimy sobiei druga suszarke sprawić bo z jedną juz ledwo dajemy radę jak wolno pranie schnie.

Dziewczyny i ja miałam jakąś wkładkę przybrudzoną. Taka zaróżowiona i to po nocy. Biorę globulki na te bakterie (tylko na noc)i czy to może być od tego. Mały szaleje, nic nie boli ale jeśli znów coś na wkładce zobaczę dzwonię do gina i jadę na ip :(

Paulunia być może to od tabletek. Natis pisała, że ona po każdej aplikacji tabletek miała plamienie, być może i u Ciebie tak się stało. Jeżeli się to powtórzy, to dzwoń i jedź:tak:

HEJ
Ja po kawce i owsiance (chodziła za mną od wczoraj). Pranko się pierze. Wczoraj przejrzałam forum dotyczące zakupów i mam mneij-więcej obraz wózka jaki chciałabym mieć. Dzięki za wypowiedzi i linki! Są naprawdę pomocne. Za chwilę idę do US złożyć pit. Pogoda piękna, więc spacerek się przyda jak najbardziej. :tak:

Nie wiem co na obiad... Może mnie natchnie po drodze...

Mikoto pytam bo szczerze to ostatnie globulki jakie aplikowałam brałam 5 lat temu. Nigdy żadnych zapaleń, upławów itp. Dlatego teraz tak się wystraszyłam. No nic poobserwuje i jakby coś to jadę do szpitala bo do 15 jest tam mój gin.

reklama
hehe dmuchawcu my lecimy na trzy suszarki - pożyczyliśmy jedną od rodziców - robię pranie hurtowo i wieszam w pokoju gdzie chłopaki śpią żeby im się nawilżyło [a używam lovelli to nie ma takiego zapachu jak po innych proszkach czy płynach]
no i teraz mam pół pralki ubrań Artura i może z pół pralki naszych... no i tak ni w tę ni we wtę... ale może faktycznie wypiorę pieluchy, razem z chusteczkami które kupiłam

Do góry