mama kubulki
Fanka BB :)
teri lady comp baby comp pearly itd to takie komputery cyklu, wkładasz końcówke codziennie rano na 40sec do buzi i on Cie informuje, czy masz dzien płodny, czy nie, trzeba go uzywac najpierw przez jakis czas, az sie zaprogramuje, a potem juz mozna calkiem mu zaufac, az trudno uwierzyc, ale mnostwo dziewczyn jest nim zachwycona i to metoda zupełnie naturalna, bez łykania tabsów, uzywania gumek itd, jedyny minus to dosc wysoka cena, bo kolo 2 000zł
dmuchawiec błagam o drożdzówkę! jestem dzisiaj strasznie wygłodniała, cały dzien cos podjadam, a mąż mi powiedział, ze mam ogromny brzuch, ale przeciez to nie z przejedzenia;D
robaczek, a Ty jestes przekonana, ze nie chcesz wiecej dzieci?
fajne są rodziny wielodzietne, myślę, ze skojarzenie rodzina wielodzietna= patologia pojdzie niedługo w zapomnienie, wkrotce bedzie moda na kilkoro dzieci, ja bym chciala jeszcze trzecie............
dmuchawiec błagam o drożdzówkę! jestem dzisiaj strasznie wygłodniała, cały dzien cos podjadam, a mąż mi powiedział, ze mam ogromny brzuch, ale przeciez to nie z przejedzenia;D
robaczek, a Ty jestes przekonana, ze nie chcesz wiecej dzieci?
fajne są rodziny wielodzietne, myślę, ze skojarzenie rodzina wielodzietna= patologia pojdzie niedługo w zapomnienie, wkrotce bedzie moda na kilkoro dzieci, ja bym chciala jeszcze trzecie............