mama wikusi2010
Fanka BB :)
cały czas odświeżam watek i licze na wieści
. Nadal mocno trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Kijankoo. Mój M mówi ciągle do brzucha 'moja kijaneczko', a ja szału dostaję. Mówi, że potem będzie to jego żabka... masakra.
Ja piję wodę z miodem, cytryną i czosnkiem , na zmianę z inhalacją z tymianku , mam nadzieje, że do jutra mi trochę przejdzie , bo jutro już do pracy![]()
Super motyleksw!!!:-) gratuluję serduszka i w ogóle
Ja również czekam do wizyty u gina, żeby powiedzieć rodzinie i doczekać się nie mogę...
motyleksw jeny jak strasznie Ci zazdroszczę, że słyszałaś serduszko- GRATULACJE![]()
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ???, bo mi z kalkulatora też data porodu wychodziła na 1 czerwca
Kijankaa no staram się jak mogę żeby szybko mi to przeszło bo przecież jutro na 13 godzinek do pracy![]()