reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Boli mnie głowa, czy mogę łykać Apap? W poprzedniej ciąży, w drugim trymestrze miałam przez ponad 1,5 obustronne zapalenie ucha wewnętrznego, gin zezwolił na apap ale nie wiem czy na początku ciąży można brać? Czuję się beznadziejnie, wszystko mnie drażni :(

reklama
riefenstahl - niby paracetamol można, więc jak się potwornie męczysz to zażyj. Nie powinno zaszkodzić. Jak byłam w ciąży z córcią to nie wiedząc o ciąży tak mnie bolał brzuch jak na @, że codziennie łykałam Ibuprofeny, Ketanole itd., bo wytrzymać nie mogłam. A potem się martwiłam aż do rozwiązania. Z tym, że gin mnie uspokajał i mówił, że w tak wczesnej ciąży wszystko jest tak filtrowane, że nie dotrze do dziecka.

Wisienko - qrcze, martwię się, nie wiem co Ci napisać. Zrób jutro betę (ja też idę).

teri - cieszę się, że wszystko w porządku. Serduszko ma jeszcze sporo czasu. Ja też mojego nie zobaczyłam w 5t4d.

Buziaki dziewczyny. Zmykam pod prysznic i do spania.
Udało mi się nawet teraz popracować z 2 godz. Normalnie sukces.

Ostatnia edycja:
Boli mnie głowa, czy mogę łykać Apap? W poprzedniej ciąży, w drugim trymestrze miałam przez ponad 1,5 obustronne zapalenie ucha wewnętrznego, gin zezwolił na apap ale nie wiem czy na początku ciąży można brać? Czuję się beznadziejnie, wszystko mnie drażni :(

Czytałam ulotkę z Apapu , jest napisane,że w pierwszym trymestrze nie można :( Może masz amol to można posmarować sobie skronie mi to pomaga..

Ja robię sobie mój eliksir z miodu, cytryny i czosnku i kładę się spać bo o 6 trzeba wstać. Dobranoc mamuśki:rofl2:

Wisienka spokojnie, stres nie jest nam teraz do niczego potrzebny.
Zresztą to jest tylko test, kawałek plastiku, a stężenie hcg w moczu też jest różne i zalezy od wielu czynników. Badanie z krwi będzie dopiero miarodajne. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Natis, Korba hehe, no i nie wiem co zrobić, nie bolą mnie skronie tylko bardziej mięśnie kapturowe i tył czaszki :/

Wisienko
- może to kwestia testu, poprzedni wyszedł mi negatywnie, spróbuj rano.

reklama
Witam ,jestem kolejną mamą która ujrzała dwie krechy.
Mama raczej wiekowa ,mająca dwie córki 8 i 5,5 lat ,po tegorocznym niepowodzeniu.[o4.2012]
Wg miesiączki TP16.06.2013

Do góry