madziarena
Mamusia Amelki
hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Mając ostatnią miesiączkę 04.09.2012 wg innej aplikacji wychodzi mi, że jestem w 5 tc i 6d, czyli tydzień do przodu, niż mówi ten suwaczek...sama już nie wiem, jak to liczyćkijanka jesteśmy dokładnie w tym samym czasie ciąży
Witaj madziarenahej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Witajhej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Mi spadlo 1.5kg, ale już jest 1,2kg mniej więc albo przybralam 0,3kg albo to po prostu woda w sensie ze wiecej wypiłam czy cośnatis trzymaj się
madziarena witaj, ja miałam 26.08
ona mi spadły 2 kg odkąd zrobiłam test, nie wiem czemu.... trzymam kciuki za wizytę i usg :-)
zbieralam się od wczoraj do napisania aż w koncu wyszłoAHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe![]()