reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam!!! :D
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie...:zawstydzona/y:
Jestem strasznie zabiegana, czasami was podczytuje, ale nie mam weny zeby pisac bo musze sie koncentrowac na zajeciach domowych i praca..
Co do objawow to ja mam tylko bol piersi i OGROMNY apetyt M juz nazywa mnie tasiemcem i widze juz sama ze od tygodnia sporo przytylam:eek: Jutro mam wizyte u gin wiec moze wkoncu bedzie to malutkie wyczekiwane serduszko :rofl2: Ogolnie czuje sie ok czasami jest mi slabo, jakos tak dziwnie sama nie umiem dokladnie okreslic co mi sie dzieje, ale po jakims czasie przechodzi wiec nie nazekam, a teraz lece do sklepu, pozniej robic spagetti i czeka mnie sterta prasowania...

Oczywiscie gratuluje wszystkim nowym ciezaroweczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Tak wogole to ladnie sie tu pozmienialo :rolleyes:

kijanka jesteśmy dokładnie w tym samym czasie ciąży
Mając ostatnią miesiączkę 04.09.2012 wg innej aplikacji wychodzi mi, że jestem w 5 tc i 6d, czyli tydzień do przodu, niż mówi ten suwaczek...sama już nie wiem, jak to liczyć :)

hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Witaj madziarena :) wyżej napisałam kiedy miałam ostatnią miesiączkę.

Hejooooo :-D
Kurcze od rana prądu nie było bo cięli nam galęzie przy bloku a tu tyle do czetania!!!!! :-D
Witam wszystkie nowe mamusie!!! Fajnie ze nam się grono powiększa :-)
Będę na dłużej wieczorkiem i poczytaj dokładniej kiedy Dawidowski pojdzie spać.
...a tymczasem KAWA ZBOŻOWA :-D

AHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe :-D

ona - no pewnie, że pamiętamy. Pocieszę Cię, że też miałam do wczoraj taki apetyt, że też przytyło mi się już. Natomiast od wczoraj heftuję niemiłosiernie. Właśnie z chlustem poszła pomidorowa do kibelka. I znów jestem głodna.

madziarena - gratulacje!!! super. Ostatnia @ u mnie 23/08.

fioletowa - dziękuję Ci, ale poważnie czuję się koszmarnie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień. Znów muszę lecieć do kibelka ;(. Już nie mam czym wymiotować.

hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Witaj

natis trzymaj się

madziarena witaj, ja miałam 26.08

ona mi spadły 2 kg odkąd zrobiłam test, nie wiem czemu.... trzymam kciuki za wizytę i usg :-)
Mi spadlo 1.5kg, ale już jest 1,2kg mniej więc albo przybralam 0,3kg albo to po prostu woda w sensie ze wiecej wypiłam czy coś :) ja sie smieje że jak zaczelam palić przytylam 3kg a jak rzuciłam to spada :)
AHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe :-D
zbieralam się od wczoraj do napisania aż w koncu wyszło :p

MADZIARENA ja miałam ostanią @ 24.08

Dziewczyny jeżel macie już umówioną wizyte u gina i chcecie się z nami tym podzielić to proszę o dane na pw to dopisze do listy. Wspólnie będziemy trzymac kciuki i kibicować :rofl2:

reklama
Do góry