Andariel dokładnie, szkoda, że nie dłużej... A jak.po obejrzeniu Bejbi Blues?? Ja oglądałam ten film będąc w ciąży w kinie, więc wiem o czym mówisz...
Miałam pospać, ale drzemłam się na godz.i głowa mnie tak zaczęła boleć, że mam po spaniu. W ogóle to cały wyjazd tak mnie tam głowa bolała, non stop migreny i jechałam na paracetamolu :-
-
-( przejdę się do lekarza, żeby mnie skierował na jakieś badania, bo od porodu mam tak bardzo często... Z gorszych rzeczy: na wczasach dostałam piereszy @, także jak się zaczął we wtorek, tak się skończył dzisiaj
dzięki Boże za tampony!!! Tymka w pierwszy dzień coś pożarło w nocy, ale tak okropnie, że prawą rękę przy nadgarstku miał przeokropnie spuchniętą, jakby napompowaną. Moja apteczka nie dała rady, w aptece dostaliśmy maść i od razu pomogło. Mieliśmy jeszcze nie miłe sytuacje z osobami, które z nami jechały i stąd mój wniosek, że ostatni raz jechaliśmy na wczasy z osobami, których nie znamy!! A tak to: przepiękna okolica, pogoda i znośne ceny. Apartament też w porządku, dlatego z czystym sercem polecam wczasy w Chorwacji, a w szczególności na Pagu. Plaża nie miała piasku, z czego w sumie jestem zadowolona, bo nie było go wszędzie. Były drobne kamyczki i Tymkowi to nie przeszkadzało w zabawie wiaderkiem i łopatką. W wodzie przebywałam cały czas i jak dla mnie była odpowiednia temp. Była porównywalna do temp.Bałtyku w sezonie
Zaliczyłam z dziewczynami dyskotekę na plaży do 3 w nocy, Sz.został z dziećmi
r a w drodze powrotnej zwiedziliśmy Park Narodowy Plitwickie Jeziora, które są przepiękne z tymi wszystkimi wodospadami. Wrzucę parę zdjęć z wczasów, robionych tel.bo oczywiście zapomnieliśmy aparatu, ale na szczęście pozostali mieli lustrzanki, więc zdjęcia są cudowne!! Oczywiście wrzucę kilka jak zgram je wszystkie :-)