reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewuszki. Mój syn przestawił się już na czas letni i od 2 tygodni wstaje po 6! Żeby jeszcze poleżał tak jak kiedyś, coś tam pojęczał i poturlał się jeszcze z pół godziny. Ale niestety, teraz od razu woła: "Mamaaaaaaaaa, taaaaataaaaa" i co kilka sekund od nowa:) I trzeba wstać:/

Asinka - jakieś wieści od koleżanki?

reklama
Silva u Nas Tymek też wcześnie wstaje. Dzisiaj po 7, ale tak po 6. Ninka śpi dłużej. Co do Kubusia, to czekam na wieści. W ogóle wczoraj poczytałam co miał robione - stomie. Biedactwo :-(

dzień dooobry

asinka
&&&&&&&&&&&&&& za Kubusia

Silva
Mati tez juz chyba sie przestawił na nowy czas bo o 6 lub troche po jest wyspany i gotów do zabawy :baffled: a ze rano około 5 ląduje u mnie w łóżku to ja cierpie bo on sie kręci, pcha i ciągle bawi się moimi włosami co doprowadza mnie do szału :wściekła/y:
obawiam się ze mi ciezko bedzie sie przestawic na nowy czas :baffled:

miłego dnia wszystkim

Przepraszam, ze tak z doskoku i nie każdej odpiszę, ale zabiegana jestem. Hania wstała o 5 rano i dopiero teraz zasnęła nie wiem na jak długo. Jest kochana, bo mnie boli od rana głowa a ona pięknie bawi się sama. Zaczynam szykować CV w razie gdyby nie wypaliło z moją praca w żłobku. Skoro mała przyjęta, ja mogę spokojnie szukać pracy. Kanada poczeka, jak się rok odwlecze to nie uciecze. Asinka, jestesmy z Kubusiem :) Hania jak się obudzi powie "Aniele Bozi" za małego :)

Sprzątanie mi nie idzie, szukam dokumentów które już były popakowane w kartonach, wyciągam dyplomy i szukam adresów potencjalnych miejsc pracy :)

Jak mała się obudzi obiecałam jej plac zabaw w centrum handlowym, ciągnie ją do dzieci :) to najważniejszy powód dla którego tak się cieszę ze żłobka. 4 km od domu, ale damy radę, są autobusy i rower :D

czy ja naprawdę kiedyś pisałam, że posiadanie dwójki dzieci jest fajne?? Zastrzelcie mnie, dzisiejszy dzień mnie dobił. Takiej histerii jak dziś w wykonaniu Mrysi jeszcze nie widziałam, do tego Szymek który od rana krzyczy że jest cały czas głodny a nie chce złapać cyca, no po prostu nie wytrzymam. Dwa tygodnie temu bylismy u znajomych a ich dzieci sa naprawdę straszne:no:biją się, grają bez limitu w gry a na nich sama walka, cos strasznego. Marysia po tej wizycie zaczęła nas bić łopatką:szok: i dziś uderzyła łopatką Szymka, na moje ostrzeżenie zero reakcji. Byliśmy wszyscy ubrani do wyjścia na spacer. Więc ja rozebrałam i mówię, że nazaden spacer nie idziemy za takie zachowanie - co za ryk! Krzyczała przez godzinę przeraxliwie i biegala z butami w ręce, chciała wyjść. Jak juz się uspokoiła to była grzeczna jak aniołek ale ja mam już takiego nerwa na cały dzień, że mam ochote rzucać talerzami.

Silva hmm... przyzwyczaja się lepiej, bo z dwójką to spanie łatwe nie jest. Jeden budzi drugiego i tak na zmianę. Ja to jestem szczęśliwa jak Marysia śpi do 6, bo jej się zdarza wstać nawet przed 5. Dla mnie to straszne, bo ja jestem typową sową i ranne pobudki to prawdziwy dramat.
kilka dni temu jeszcze zasypiała z zegarkiem w reku o 12.20 i spała 3 godziny, a od kilku dni zasypia dopiero po 14 i śpi godzinę:-(

Asinka cudowne wieści!!! To straszne czytać o takich rzeczach, ja nie mogę patrzeć w tv na chore dzieci, od razu mam gulę w gardle.

Agabre po dzisiejszym dniu to i ja mam ochotę wysłać Marysię do żłobka, najlepiej od świtu do zmierzchu 7 dni w tygodniu:baffled:wiem, straszna jestem...

martadelka, Ironia, majqa witajcie!

reklama
Do góry