reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej hej
jejkuśśś strasznie tu cichooo ostatnio :/ ja jak Madzioolka zastanawiam się co się dzieje z niektórymi dziewczynami AgataR, Andariel, Setana, Anapi też ostatnio mało i dubeltówka nam zamilkła... i wieeeele innych :/

marta ale historia z tą miłą panią :/ zupełnie się z Tobą zgadzam, czasami ludzie po prostu są bezmyślni.. szkoda tylko, że to Ty potem się denerwujesz i to Twoją opinią szargają :/ a jak u Ciebie nastrój ogólnie? no i jak tam Dominika ostatnio? chyba lepiej jest com? no i jakie nowości w sprawie biznesu?

kati ale fajnie, że Mati się tak rozgadał :) mój Kubik rzadko ma takie dni, ale jak już to mam ubaw nieziemski :) jak walka z grzybem? zwycięstwo?

Madzioolka Ty już pewnie śpisz po takiej pobudce ;) fajnie, że Wam się babski wypad udał!

martadelka no pewnie, ja słodycze kocham straszliwie, dzień bez pustych kalorii to dzień stracony! a fotek mi w ogóle bb nie widzi w komputerze, już dawno odpuściłam :/ biedna ta Twoja Emilka.. no i niestety taka faza jest dość męcząca dla nas mamusiek, ale trzeba przetrzymać i tyle! aleee fajnie, że mała tak lubi piaskownice :) a Ty mieszkasz w domku i macie własne podwórko czy w bloku? aaaa no i fotki z chrzcin prześliczne, fajna z Was rodzinka :) i fryzurka super :)

Trasia to Twój laptop padł już na wieczność? tęsknimy :)

no i dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ale dziś już jakoś lepiej, więc na razie jakoś odwlekam, ale wybiorę się w końcu na pewno :)

reklama
hej dziewczyny, jeszcze tutaj nie pisalam ( w tym temacie ) takze witam serdecznie,
moje córy są z czerwca, i mam takie pytanie, bo jutro beda mialy juz 11 miesiecy a tu ani jednego zabka :((( czy powinnam sie martwic ?
dzieki :)

a bo zmeczona jakos dzis jestem... caly dzien na zmiane pracowalam i z mlodym sie bawilam ;-)

jutro mnie rowneiz moze najdzie na pisanie :) a u nas poki co nic ciekawego to nie piszę :D

ja też jestem, czytam choć malo się udzielam, bo mój M w domu na urlopie więc nie ma za bardzo czasu. Poza tym szpital itd.
Ale jestem z Wami, myślę i tęsknię!!!
Niebawem M wraca do pracy więc będę częściej

Kasiula ja tylko z ukrcia poznym wieczorkiem doczytuje. Zawodowo i rodzinnie nie wyrabiam ze wszystkim, w domu jestem zwykle z godzinke przed poludniem (sprzatanko i gotowanie jak zdaze) i wieczorem od 19. Tesknie za Wami i mysle czesto co tam u Was slychac :rolleyes2::rolleyes2:, ale sama nie wyrabiam. Buziam Was!

witajcie, no kolejna noc masakryczna, mlody nie si i doslownie rzuca sie, podejrzewam ze to reakcja na wprowadzanie nabialu...
co do przedszkola to nie walczy sie ze stadem krow, nie wiem dlaczego tak wyszlo ale one wzgledem siebie na wzajem sa tak samo wredne wiec w sumie nie powinno mnie to dziwic, napisalam kazdemu rodzicowi informacje ze we wszystkich sprawach zwiazanych z jezykiem angielkim maja sie konotaktowac tylko i wylacznie ze mna. i dwóm paniom przedszkolankom wyjasnilam jak bylo, a z tamta nie rozmawiam
jesli chodzi o dzialalnosc no to czekam na dalsze iformacje, przeszlam pierwszy etap czyli ocene formalna a teraz czekam na wyniki oceny merytorycznej, kolezanka powiedziala ze z pewnoscia beda sie ze mna umawiac na spotkanie zeby poznac moje plany,
kasiawilde.....dominika ma trudny etap , jest taka trudna, ciagle ma jakies ALE, nie slucha co sie do niej mowi, marudna jest okropnie,ciagle jakies fochy i wyprowadza mnie generalnie non stop z rownowagi. dzis niedosc ze wstalam ledwo przytomna , mowie jej ne nakladaj tylu platkow bo nie zjesz, onaoczywiscie ze zje a tu cala gora na talerzu, az mnie podrzucilo, mowie jej ze neich sprobuje nie zjesc...oczywiscie co ....nie zjadla wiec mowie jej prosze pojsc i dac mi ze skarbonki 2zl za to ze zmarnowalas jedzenie, na ktore ja musialamw wydac pieniadze
a co do samopoczucia to roznie, generalnie srednio

Ostatnia edycja:
witam kawusiowo
jestem mega niewyspana, głowa boli mnie od wczoraj, dzieciaki tez nas w nocy nie rozpieszczały, tzn. standard dwie pobudki + Adaśkowi zebrało sie o 1 na zabawy, a później sie jeszcze przelał
Witaj ritunia ja tez jestem maa bliżniaków. Co do zębów to myślę ze chyba nie trzeba sie jeszcze martwić. Napisz cos o swoich królewnach

MArta jak ja Cię dobrze rozumiem, u nas jest identyczna sytuacja z Julką, tez cały czas ma cos do powiedzenia, pyskuje, drze sie jak coś nie po jej myśli, wszystko na przekór. Niestety u nas nie bardzo pomagaja i kary i nagrody. Sama nie wiem co mam robić

reklama
Do góry