reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane!
Kati, dziękuję, ze się o mnie upomniałaś:) Mnie nie ma, bo szukam pracy i mieszkania a dodatkowo roczkowe imprezki jedna za drugą no i jest jak jest:)
Znaleźliśmy słodkie, małe ale przytulne mieszkanko dwupokojowe. chyba kupimy:-) Ale dziś jeszcze oglądamy 4, więc u mnie młyn i sajgon. Może trochę nadrobię bb- obiad na gazie a Miesio śpi.

reklama
nie, ale zawsze możemy sprzedać i wynajmować potem:)

A ceny różne, my znaleźliśmy tanie i ładniutkie- 140 000

Hej kochane, chyba wieczorem nadrobię, o ile w ogóle, u nas sytuacja zmienia się dynamicznie. Znów jestem u rodziców, A pojechał na Śląsk, bo jutro pogrzeb babci ma, ja z Mają nie jechałam

Witajcie Babeczki!

Nareszcie wróciliśmy do domku!!! :-) Choć nie bez przygód. Zapalenie ucha Ediśka leczy się całkiem ładnie, w ogóle, jak na zapalenie ucha, to jest w sumie super. Tylko że my się pochorowaliśmy... Wczoraj K. miał mega gorączkę, aż parzył mnie w nocy i pocił się potwornie. Dziś już mu lepiej, natomiast mnie rozkłada coraz bardziej - jestem ogólnie rozbita, gardło drapie, głowa boli i jakaś taka zakręcona jestem.
Na domiar złego, podczas powrotu do domu okazało się, że chłodnica nam przecieka, auto się prawie zagotowało - K. kupił na stacji benzynowej płyn do chłodnic i uszczelniacz, dolał i dojechaliśmy. W sobotę wymieni z ojcem chłodnicę na nową i miejmy nadzieję, że będzie ok.

Poczytam trochę, ale nie obiecuję, że nadrobię 2 tygodnie ;-)
Pozdrawiam cieplutko.

o rany, dzwonił do mnie szef i pytał kiedy wracam...chce, żebym jak najszybciej wróciła, bo roboty full a braki kadrowe straszne...i co ja mam z dzieckiem zrobić?

hej wieczornie....dzieciaki spia, maz jeszcze w pracy to po necie buszuje
ironia jak ja cie rozumiem z ta praca, teraz moa siostra na bezrobociu to mi pomaga ale i tak ciezko jak przydzie mi szykowac lekcje
mrmoon w sumie to fajnie ze szef cie potrzebuje:)
zolza no zesz w koncu wrocilas, iz mozna sie włóczyc ????:-D:-D:-D heheheh
aestima fajnie, ze kupujecie mieszkanko, a cena chyba nie wysoka????

czekamy na reszte dziewczyn

ja znowu nie na czasie:( Nic nie doczytalam i chyba nie zdaze, bo zaraz wroci Marcin a to jego laptop i musi konczyc projekt. Moj laptop jest nie do naprawienia. Poki co nie mamy co marzyc o kupnie drugiego, moze we wrzesniu...
o Marcin wrocil, koniec pisania:(
Strasznie za wami tesknie.

reklama
Do góry