reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane!
Kati, dziękuję, ze się o mnie upomniałaś:) Mnie nie ma, bo szukam pracy i mieszkania a dodatkowo roczkowe imprezki jedna za drugą no i jest jak jest:)
Znaleźliśmy słodkie, małe ale przytulne mieszkanko dwupokojowe. chyba kupimy:-) Ale dziś jeszcze oglądamy 4, więc u mnie młyn i sajgon. Może trochę nadrobię bb- obiad na gazie a Miesio śpi.

reklama
nie, ale zawsze możemy sprzedać i wynajmować potem:)

A ceny różne, my znaleźliśmy tanie i ładniutkie- 140 000

Hej kochane, chyba wieczorem nadrobię, o ile w ogóle, u nas sytuacja zmienia się dynamicznie. Znów jestem u rodziców, A pojechał na Śląsk, bo jutro pogrzeb babci ma, ja z Mają nie jechałam

Witajcie Babeczki!

Nareszcie wróciliśmy do domku!!! :-) Choć nie bez przygód. Zapalenie ucha Ediśka leczy się całkiem ładnie, w ogóle, jak na zapalenie ucha, to jest w sumie super. Tylko że my się pochorowaliśmy... Wczoraj K. miał mega gorączkę, aż parzył mnie w nocy i pocił się potwornie. Dziś już mu lepiej, natomiast mnie rozkłada coraz bardziej - jestem ogólnie rozbita, gardło drapie, głowa boli i jakaś taka zakręcona jestem.
Na domiar złego, podczas powrotu do domu okazało się, że chłodnica nam przecieka, auto się prawie zagotowało - K. kupił na stacji benzynowej płyn do chłodnic i uszczelniacz, dolał i dojechaliśmy. W sobotę wymieni z ojcem chłodnicę na nową i miejmy nadzieję, że będzie ok.

Poczytam trochę, ale nie obiecuję, że nadrobię 2 tygodnie ;-)
Pozdrawiam cieplutko.

o rany, dzwonił do mnie szef i pytał kiedy wracam...chce, żebym jak najszybciej wróciła, bo roboty full a braki kadrowe straszne...i co ja mam z dzieckiem zrobić?

hej wieczornie....dzieciaki spia, maz jeszcze w pracy to po necie buszuje
ironia jak ja cie rozumiem z ta praca, teraz moa siostra na bezrobociu to mi pomaga ale i tak ciezko jak przydzie mi szykowac lekcje
mrmoon w sumie to fajnie ze szef cie potrzebuje:)
zolza no zesz w koncu wrocilas, iz mozna sie włóczyc ????:-D:-D:-D heheheh
aestima fajnie, ze kupujecie mieszkanko, a cena chyba nie wysoka????

czekamy na reszte dziewczyn

ja znowu nie na czasie:( Nic nie doczytalam i chyba nie zdaze, bo zaraz wroci Marcin a to jego laptop i musi konczyc projekt. Moj laptop jest nie do naprawienia. Poki co nie mamy co marzyc o kupnie drugiego, moze we wrzesniu...
o Marcin wrocil, koniec pisania:(
Strasznie za wami tesknie.

reklama
Do góry