reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz nawet za dobrze wiemy co mogłaś poczuć...grono z nas straciło dzieciątka w różnym tyg ciąży :(
Ja wczoraj wieczorem też wpadłam w histerię...pokazał mi się brązowy śluz, ale tylko raz i zaraz mega panika...ale teraz jest ok
No niestety strach przed utratą skarba jest paniczny - szczególnie po szeregu poronień w przeszłości, sama panikuję bardzo często z błahych wydawałoby się powodów, musimy dbac o siebie bardzo, oszczędzać się w takim stopniu jaki jest tylko mozliwy. Każda z nas pragnie mieć chociaż to jedno jedyne słoneczko ten sens swojego życia ....
Nauczyłam się obsługiwać detektor tętna ;-) faktycznie jak posmarowałam brzuchol oliwką to szybko zlokalizowałam swoje żyjątko malutkie hehe :D

reklama
Bardzo chętnie napiszę coś o sobie choć nie wiem od czego zacząć. Jak się pewnie domyślacie dołączyłam do Was ponieważ spodziewam się dzidziusia. Mojego pierwszego maleństwa. Wcześniej nie pojawiałam się na tym forum ponieważ jakoś nie miałam takiej potrzeby. Mam termin na 27 czerwca. Obecnie oczekuję na wyniki badań prenatalnych. Zostałam na nie skierowana z uwagi na wkraczanie w grupę ryzyka. Mam 33 lata. Nie wiem co chciałybyscie jeszcze wiedzieć??? Pytajcie

Dziewczyny a ja mam do Was pytanie techniczne. Gdzie stworzyć swój własny suwaczek??? Właściwie powiem tak, suwaczek już stworzyłam tylko nie wiem gdzie wkeić ten link. Z góry dziękuję za pomoc.

Ostatnia edycja:
PO pierwze WItam nowe dziewczyny (sama jestem nowa hehe ;) )

agatkoT odnośnie tej imprezki mamusiowo-dzięciotkowej to jest świetna sprawa ! I ja to w polskim tłumaczeniu znam właśnie jako pępkową imprezkę... Swego czasu dużo jeździłam do USA i tam to jest na porządku dziennym. Najlepsza przyjaciółka kobitki, która spodziewa się maluszka organizuje imprezę tylko dla kobitek w sensie koleżanki, przyjaciółki, kuzynki, ciotki, babcie, mamy... I to jest właśnie imprezka dla tej przyszłej mamy, gratulacje, prezenciki, życzonka, pyszne jedzonko, napoje nonalcohol ! i wszystko wszytsko co tylko wymyśli organizatorka. Według mnie ten zwyczaj jest naprawdę fajny, organizowane jest to już na etapie dość zaawansowanej ciąży i nazywa się BabyShower :) jak dla mnie bomba, takie uczczenie mamy i dziecka w gronie swoich bliskich babeczek :)

Suwaczek tworzysz na np suwaczki.com

glonojad5 Ja ten link wklejam w poście na forum (nie wiem czy poprawnie, i nie umiem zrobić żeby za każdym razem mi sie to wyświetlało bez wklejania przeze mnie)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chciałam się Wam pochwalić nowym zdjęciem. Kopia nie najlepsza bo niestety to jest zdjęcie zdjęcia ale dla wtajemniczonych po przyjrzeniu się będzie widoczne:

synek..jpg

czy ktoś tu widzi cipkę?
:-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny właśnie dostałam zaproszenie od kuzynki na PĘPKOWE.

Jakby ktoś nie wiedział, to taka impreza dla Matki i Dziecka, które jest w brzuchu...
Z prezentami.

Byłyście już na takiej imprezie?

:-)
u nas tez pępkowe to jest impreza raczej dla tatusia jak mama urodzi

reklama
Do góry