reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no oczywiście że to chłopiec, przecież tam jest siusiak jak się patrzy, lekarz nawet powiedział że na 200% synek będzie, a dokładniej to synuś Tymuś :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a co do pępkowego - to obchodzi się u nas coś takiego ale głównie pożytek ma z tego tatuś który opija narodziny swojego bobasa, jak jeszcze ten z mamusią w szpitalu leża
katamisz
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe mamuśki :-)
mamusia czerwcowa 2011jak dla mnie to bez dwóch zdań chopak
Jeśli mowa o pasach to ja też zapinam pasy normalnie pod brzuchem(bez adaptera)
Jak nam brzuszki bardziej powyrastają :-) to pas idealnie będzie pod brzuszkiem leżeć...Moja koleżanka całe 9 miesięcy jezdziła bez adaptera i mówiła,że na początku miała obawy bo pas sie przesuwał na brzuch ale im był większy tym mniejszy problem był z jego umiejscowieniem
mamusia czerwcowa 2011jak dla mnie to bez dwóch zdań chopak
Jeśli mowa o pasach to ja też zapinam pasy normalnie pod brzuchem(bez adaptera)
Jak nam brzuszki bardziej powyrastają :-) to pas idealnie będzie pod brzuszkiem leżeć...Moja koleżanka całe 9 miesięcy jezdziła bez adaptera i mówiła,że na początku miała obawy bo pas sie przesuwał na brzuch ale im był większy tym mniejszy problem był z jego umiejscowieniem
Dla mnie pepkowy kojarzy sie ze "starymi" czasami, gdy ojcowie mogli swoje zony w szpitalu przez okno zobaczyc, a dziecko przy wyjsciu ze szpitala. Siedzeli wtedy sami w domu i z nudow i stresu opijali z kim sie da.
Baby Shower to fajna imprezka, zwykle organizuja ja przyjaciolki i krewne przyszlej mamuski aby ta nie musiala sie niczym przejmowac. Bardzo fajnym prezentem jest tort pieluszkowy. Moje urodziny wypadaja miesiac przed porodem wiec bede miec podwojna okazje aby sie spotkac z kolezankami i "pozbierac preznty".
Baby Shower to fajna imprezka, zwykle organizuja ja przyjaciolki i krewne przyszlej mamuski aby ta nie musiala sie niczym przejmowac. Bardzo fajnym prezentem jest tort pieluszkowy. Moje urodziny wypadaja miesiac przed porodem wiec bede miec podwojna okazje aby sie spotkac z kolezankami i "pozbierac preznty".
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Dla mnie pepkowy kojarzy sie ze "starymi" czasami, gdy ojcowie mogli swoje zony w szpitalu przez okno zobaczyc, a dziecko przy wyjsciu ze szpitala. Siedzeli wtedy sami w domu i z nudow i stresu opijali z kim sie da.
hehe dobry pomysł - ja 27 lat kończe dokładnie 7 czerwca a termin mam na 29 czerwca więc też bym się bym chciała sobie zrobić taką imprezkę
reklama