reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
jestem po wszystko w porządku - teraz jak to określają 2-3 dni krytyczne - zero naciągania, zrywania i bardzooo muszę na siebie uważać.
A ogólnie mam prowadzić "kanapowy" styl do 2 tygodni - ciekawe jak ja to wytrzymam.
No i wyniki za ok 3 tyg.
A maluszek tak wierzgał nóżkami i rączkami, ze gin nie mógł serduszka uchwycić i hasło do niego: "spokojnie człowieku" ;-)
I czasami już leciutko czuję takie pukanie od środka :-)

Doggi ;-)
a jak Wy sie czujecie? Stachu dalej grzeczny i zakochany w mamusi? a Olka jak reaguje?
No i pliss zamiesć jakieś zdjecie ;-)
Felka co z Tobą pisałam Ci sms-a ale cisza?
Wiecie co z Felką?

Kati, Trasia Stachu grzeczny, choć dziś miał gorszą noc, ale to pewnie przez zbliżającą pełnię "to po mamie ma" ale ogólnie spoko ziomek. Ola kochana, taka dorosła i dojrzała nagle mi się zrobiła. Zupełnie inna dziewczynka i jaka opiekuńcza i jak sama twierdzi "kocham Stacha i jestem najlepszą starszą siostrą na świecie" skromna po tatusiu :p o co ciekawe Stachu je dużo więcej niż ola jadła i jest o połowę chudszy, Ola w tym wieku już robiła niezłą masę a ten anoreksja (choć po buzi nie widać)

Załączniki

• 1422956909711.jpg
    1422956909711.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 1422956928881.jpg
    1422956928881.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 1422956967683.jpg
    1422956967683.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1422956990889.jpg
    1422956990889.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
Trasia dzięki, ale wiesz jaki spokój przy Matim - dziś wymiotował u mojej mamy 3 razy i już musiałam pojechać wcześniej do niego...
Doggi - przystojniak ze Stacha :-) a jaka Olka cudna :-)

reklama
Jestem, zyje pomalu wychodzimy na prosta z chorowania tfu tfu, wpierw Emi goraczkowala, zreszta doslownie 3dni po skonczonym antybiotyku..., sprzedala mi wirusa i ja zdychalam, na tydzien przed terminem takie atrakcje...
Ogarne sie i pocztam co u was

Do góry