reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

u mnie mocz ogólny 4 zl, posiew 33 zł. Może zrób sam ogólny? ostatnio jak byłam w szpitalu mówili mi że bardzo rzadko wychodzi coś w posiewie jak ogólny jest ok...

U mnie też faza na lody- właśnie mężuś dostarczył pudło bakaliowych;)

reklama
Silva nie smutaj się, jutro będzie dobry dzień :)
Katamisz ja płaciłam za posiew 30 zł. (Kraków) badanie ogólne moczu 10 zł.
Zeberko życzę Ci dużo, dużo zdrówka, trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie !!

Wszystkim chorym brzuchatkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!

Dziewczyny, coś świetnego właśnie przeczytałam i muszę się z Wami podzielić;)
27. tydzień

MAMA
Czujesz się już naprawdę ciężka. Nic dziwnego, sama twoja macica ma wielkość dyni. Jeśli odnosisz wrażenie, że partner cię nie rozumie, kup mu to warzywo i poproś, by je potrzymał na brzuchu przez godzinę.

Ja kazałam mężusiowi wyobrazić sobie zrobienie zakupów i obiadu z taką dynią. Chyba dotarło do niego jak się ostatnio czuję;))

Dziewczyny, coś świetnego właśnie przeczytałam i muszę się z Wami podzielić;)
27. tydzień

MAMA
Czujesz się już naprawdę ciężka. Nic dziwnego, sama twoja macica ma wielkość dyni. Jeśli odnosisz wrażenie, że partner cię nie rozumie, kup mu to warzywo i poproś, by je potrzymał na brzuchu przez godzinę.

Ja kazałam mężusiowi wyobrazić sobie zrobienie zakupów i obiadu z taką dynią. Chyba dotarło do niego jak się ostatnio czuję;))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aestima ale się uśmiałam jak przyjdzie z piwnicy to muszę mu to przeczytać

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej kochane :)
Zeberrka, cieszę się, że już w domku. I życzę duuużo zdróweczka dla Was!

Larvunia, w końcu dzidzia się ujawniła :) Gratuluję córeczki :)

Ja jakaś nie do życia jestem. Ciężko mi się oddycha, i jakby słabo robi. Chyba macica nie jest jeszcze na tyle wysoko, żeby powodować problemy z oddychaniem?

Aestima, ja też stanowczo za mało się ruszam, w pracy siedzę, w domu siedzę, zero kondycji :/ Stwierdziłam, że jak mrozy zelżeją to zaczniemy spacerki uskuteczniać :)

witam sie z rana....alez mroz brrrrrrr
blusia ja tez jakos wybitnie sie nie ruszam i tez czekam na ocieplenie to zaczne z mala spacerowac do przedszkola
zeberko nawet nie wiem co powiedziec, jak to mozlwie zeby az tyle pecha na was spadlo, i tak mi przykro z tym uchem i wcale ci sie nie dziwie ze masz dosc wszystkiego:(
co do bolesci o ktorych mowa byla wczoraj, mi tak cos w dupsko wlazlo ze wczoraj nie moglam wstac z lozka, nie wiem czy to rwa kulszowa czy jakie inne cholerstwo, jutro ide do internisty to sie spytam i na kroczu tez sie ciezko mi robi, ja wczoraj moj K zobaczyl jak wstake z lozka to spytal sie co ja robie....a ja tylko probowalam wstac hehehe no i pozniej zaczaal sie przymilac a ja ze ...przeciez ja nawet tylkiem ruszyc nie moge, na to on...przeciez wcale nie musisz hehehhehehe:-D

reklama
hej dziewczynki:)

Właśnie dostałam maila od koleżanki która bada lęki kobiet w ciąży. Może któraś z Was ma ochotę wypełnić ankietkę? Jak tak to podajcie mi maila a ja jej przekażę i Wam prześle te kwestionariusze:)) Ankietka jest krótka (ja uporałam się w 5 min)

a tak w ogóle- dzień dobry:))

Do góry