reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

powodzenia marta :) zazdroszcze też bym jeszcze raz chciała :))

ja cała zasmarkana i zakaszlana :( ale wreszcie udało mi się skompletować papiery do zus i dziś je wyślę.. :)

a na obiadek będę robić nugetsy ala kfc z kurczaka :D już mi ślinka cieknie :))))) ale póki co gonię na śniadanie bo maly sie odzywa :)

reklama
Dzień Dobry moje miłe:)

Muszę się pochwalić, że od 2, 3 dni śpię w miarę normalnie. Co prawda budzę się o 6 rano, ale przynajmniej zasypiam o ludzkiej porze i nie wiercę się przed snem 2 godziny. Myślowe natręctwa nadal obecne, ale nawiedzają mnie głównie rano, dzięki temu łatwiej mi się bronić - po prostu wstaję, idę myju myju i głupie myśli spływają razem z wodą;)

Dzisiaj rano skoczyłam na badania krwi i moczu. Mam dodatkowo do zbadania jakieś wskaźniki związane z krzepnięciem oraz kilka wskaźnków związanych z tarczycą, bo ostatnio jakieś zaniżone miałam coś:/ Trzymajcie kciuki za tarczycę i za anemię - oby się zmniejszyła. Od ponad miesiąca jem mięso i dodatkowo żelazo więc powinno być lepiej. Jutro odbieram wyniki i idę do gina na 15:00 więc dam znaka co i jak na wizytowym.

Marta - kciuki za wizytę!
Tusen - kciuki za męża!
Zebra - dużo zdrówka dla gardziołka:)

I miłego dnia dla wszystkich!!!!!!!!!

Hej z ranka Kochane! Ja już po śniadanku...więc zasiadam i klikam...
Marta...kciuki za wizytę
Tusen...ja też ostatnio walczyłam z chcicą na fajkę...aż mnie skręcało taką miałam ochotę...aż mi się śniło po nocach że sobie palę..teraz znowu jest ok
Traschka...dobrze że wróciłaś cała i zdrowa
No a ja dzisiaj na obiadek mam zamiar zrobić lasagne...jakoś mnie naszło

Witam ... zła i niewyspana :dry:
walki z 4 ciąg dalszy !!! młoda balowała w nocy 2 godz :-(

Marta, &&&& !!!

Zmykam się ogarnąć ... muszę przeprowadzić atak na jarzyniaka, bo nie mam co do gara wrzucić ;-)

Dzięki dziewczyny :-)
Mąż ma dośc wysokie to białko od jakiś 3 lat 98-100.Ale cały czas leczył żęby,bo mu dentystka powiedziała że jak zębów nie wyleczy to nie ma co badać sie.Ale on wykonał naprawde wiekszośc badan w kierunku i nic nie wykazało i teraz ta biopsja.
A z zęba mi juz ok,ma wszystkie wyleczone a to białko nadal wysokie.

aaga ty to sie nic nie martw tym co ja pisze,bo to zupełnie inna sytuacja.Najważniejsze że dostałaś antybiotyk i wszystko jaest pod kontrolą lekarza.
Ja sie tylko wkurzam że przez tyle lat nie mozna zdiagnozować męża.

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
dziś w pracy od rana (udało mi sie przyjść o 7.30:) bardzo to fajne)

dla odmiany teraz ja zasnąć nie mogę i się przewracam na łóżmu dobrą godzinę zanim zasnę mimo iż jestem okrutnie śpiąca.. ech.
a z innych radości ciążowych, to dzieciaki chyba mi na jakiś nerw uciskają - bo mam taki radosny nerwoból w prawej nodze od 3 dni.. radocha.

ale poza tym super. zaczynam akcję "już sikam" ze Krzychem. - dziś walczy moja mama ;-)

marta - kciukasy za wizytę, pochwal się !

zebra - zdrówka duuużo.

tusen - ... &&&&

macie jakiś fajny przepis na tartę?
dobrego dnia!

Cześć dziewczynki, witam się i ja. Po śniadanku, moje kochanie wyprawione do pracy, piesy wyprowadzone i nakarmione wiec chwila dla mnie zanim postanowię udać się na zakupy.

witam sie porannie:) dzis znowu zabiegana jestem i mam usg polowkowe i trzymajcie kciuki:)
Marta zaciskam kciuki za dobre wieści!

mój Anti dziś został w domu,wczoraj troszkę pokasływał,ale najważniejsze,że ma dziś urodziny i taka niespodzianka od nas dziś to przedszkole,poza tym wczoraj pani oświadczyła,że jest ospa w ich grupie,podejrzewam,że lada dzień i jego wysypie:hmm:
Justynka sto lat dla synka! Chyba mama ma dla niego jakąs niespodziankę? A Ty chorowałas na ospę? Może jednak minie ona Twojego przedszkolaka.

Ironia, Zebrra nie uważacie, że już czas najwyższy skończyć z tym chorowaniem? Kochane zdrówka Wam dużo życzę. Owocki i ciepłe czapki jak już musicie wyjść, a najlepiej porządnie wyleżeć.

reklama
majqa- czyzbys pracowała w streetcomie? :)

a ja nugestsy robie tak że: kurczaczka w małe paski panierka mąka jajko i pokryszone płatki kukurydziane i na olej srednio głęboki potem je odsączam :)

potrzebuje pomocy kochane....kt oz was ma umowe i prace jest na l4...i własnie o ten zasiłek rehabilitacyjny mi chodzi...zdobylam wszystkie papiery jak kazali w zusie w jaśle...dzis tam dzwonie a pani do mnie ze nie uz nie trzeba bo to zaklad ma mi płacic do 270 dni ciazy... czyli zanim sie to skonczy powinnam urodzic i dalej oni płacą macierzynskie...
ze fakt było tak keidys ze kobieta musiała złozyc papiery o zasiłek ale teraz już tego nie ma :(

Do góry