aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Gratuluje, super ze bedziesz robic to co lubisz no i jeszcze za to dostawac wypłate:-).Byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy w lokalnej gazecie... i dostałam ją!!!!!!!!! :-)
zawsze chciałam pisać... uwielbiam to! A teraz będą mi jeszcze za to płacić
Nutria zapomniałam pogratulowac sukcesu wiec gratuluje. Zawsze zazdrościlam jak ktos mial jakis talent typu malowanie, spiewanie itp. Ja niestety z tych nieuzdolnionych. Tzn spiewac owszem, ale raczej po drinku.
Zainspirowana czytaniem i rozmawianiem o pieczeniu pysznosci oraz tym ze moja Jula dzis do przedszkola nie poszla z racji gorączki to upieklysmy sobie ciasteczka. Za chwilke kawka i bierzemy sie do palaszowania pysznosci.
Anapi wspolczuje choroby. jula jakies 1,5 roku temu przechodzila szkarlatyne z ostra angina (bo to ta sama bakteria) i początkowo wlasnie z bardzo wysoka temp. 40 st. Na szczescie przeszla ja bez problemu, czego i wam zycze. Tyle, ze na 100% szkarlatyne mozna zdiagnozowac dopiero po dwoch tygodniach. Jezlei skora, ktora byla z wysypką, zacznie sie łuszczyc to znaczy ze to byla szkarlatyna. No i dobrze, ze kot sie odnalazł