reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ha a ja skończyłam 4 miesiąc...śmiało mogę mówić że jestem już w piątym...ale się cieszę
a mnie sie wydaje ze za tydzien skonczysz 4 miesiac ;-)

ja wg tej tabelki licze:
1 miesiąc - 1-4 tydzień,
2 miesiąc - 5-8 tydzień,
3 miesiąc - 9-13 tydzień,
4 miesiąc - 14-17 tydzień,
5 miesiąc - 18-22 tydzień,
6 miesiąc - 23-27 tydzień,
7 miesiąc - 28-31 tydzień,
8 miesiąc - 32-35 tydzień,
9 miesiąc - 36-40 tydzień

ale moze sie myle ;-)

reklama
wysłałam aestimie esemeska mozae jej sie milej zrobi :) na pewno nie długo wróci do nas :-)

a ja przyszalałam zrobiłam rybe po grecku i sosik do gołąbków pieczarkowy (którego mi nie wolno, ale rodzice chetnie zjedzą)

jeszcze tylko mąż odkurzy i wszystko gotowe na wigilie :)

ironia ale masz fajnie ;-) ja jeszcze w "polu" a musze jeszcze na 16.00 z mlodym do laryngologa jechac...

zapomnialam sie pochwalic, dzis rano przyszeld mi pas ciazowy ten co zamowilam... a ten
PAS CIĄŻOWY MAXI-KOMFORT, 38-42, WYSYŁKA GRATIS (1373468780) - Aukcje internetowe Allegro
jest extra, ale strasznie cienki material... troche sie tym zawiodlam, ale ogolnie rewelka i polecam :tak: bedzie do konca ciazy juz :tak:
Jak sie w niego ubiore to wam pokaze z brzuszkiem w roli glownej ;-)

Zakupy zrobione, nie było tak źle ale jestem tak zmęczona jakbym biegała po sklepach 10 godzin. Świetna forma... nie ma co.

Ironia dlaczego nie możesz sosiku pieczarkowego? Ja tam jem pieczarki bez wahania. Nawet po inne grzybki siegam jak mam ochotę i znam źródło. Zbierałam sama razem z moim M. więc jestem pewna że są dobre, mamy troche zamrożonych.

dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka też jest w ciąży ma termin na lipca :-) ale jeszcze bardziej się ucieszyłam, jak się dowiedziałam, że będzie miała bliźniaki!!
Ale prezent na święta :-) no nie

larvunia też chciałam ten pas zakupić, mówisz, że warto?? a jaki masz wzór??

traschka gin zabronil mi grzybków i kapusty :) nie wiem why moze chodzi o jakies ew zatrucia czy coś?

ale sosik wyszedl pyszny - ja sobie dorobie pomidorowy i bedzie super :)

póki co czekam na miśka i jedziemy na zakupy :)

kati mam brazowy, jednolity, tylko taki mi bedzie pasowal do bluzek ;-) Jedynie co mnie zaskoczylo, to wlasnie ze jest strasznie cienki ten pas... ale ogolnie polecam :tak: Swietnie lezy i te marszczenia tez sa fajne na brzuszek i juz widze ze na duuuzy brzuch bedzie. Dla mnie rewelka :tak: Szczegolnie ze ja ciuchow ciazowych nie mam zamiaru kupowac i na terazniejsze bluzeczki bede zakladac wlasnie taki pas :tak:

co do grzybkow ja tez dzis mam sosik z pieczarkami :tak:
wczoraj zjadlam na noc zupke chińska te z torebki i dzis od rana mnie goni do kibla :baffled: Daaaaawno nie jadlam tego a jak zobaczylam w szafce to strasznie checi na nia nabralam i teraz mam :sorry2: Ale juz przechodzi...

larvunia - BIDULKO ale cie zupka załatwiła ;)

a ja dzis na obiadek chyba sałatke zrobie bo tak m isie juz nic nie chce po tym gotowaniu że szook!!!

u nas w krakowie wiosna pełną parą ! :D

tu tez odwilz idzie... kapie z okien, az sie niechce wychodzic... a musze :dry:
ciekawe czy odrazu doktor powie co i jak z migdalkiem mlodego...

reklama
u nas wiosna! Błękitne i bezchmurne niebo, słoneczko ,świeci i ponad 10C:) Jest cudownie, otworzyłam wszystkie okna. My na obiad zamawiamy pizzę, tyle roboty z pieczeniem przed świętami że nie mam siły na robienie obiadu w tym wszystkim. Zresztą cała kuchnia zawalona garami, nic by się nie zmieściło.

Ironia chyba by mnie skręciło jakby mi gin zabrobił kapusty! Ja kapustę kocham w każdej postaci. Bigos, zasmażana, gołąbki, kapuśniak... kapusty u mnie pełno we wszystkim:)

Do góry