reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

trasia - miód na serce :) super, ze dzieciaki się dogadują. To moze być też efekt spokojnego siedzenia w domu. Oby im zostało :) Uwielbiam takie chwile, jak się dzieciaki dogadują. I - pocieszenie jest takie, ze im starsze tym jest lepiej! :)

a co do pokrzywy - to postaram się usiąść i napisać co wiem. sama nigdy z pokrzywy nic nie robiłam - zawsze teściowa a ja tylko kupowałam żywe soki z pokrzywy (jak ktos zrobił). Ale mam plan by w tym roku coś zrobić ...
zobaczymy

marta, doggi - trzymajcie się tam.
moon - dawaj znać co z Majcią!

reklama
Hej! Sama nie wiem, goraczka wraca po 10h, ale nie od razu 39 tylko powoli do 38 rosnie. Wtedy daje nurofen. W pracy sajgon. Padam na zeby:-(

Mrsmoon Ola tak miała jakoś miesiąc temu. Przez prawie tydzień codziennie goraczkowala, tylko na wieczór. Za dnia zadowolona biegała bawiła się a kolo 18-19 robiła Sue markotna, wchodziła pod trzy koce i.kołdrę bo jej zimno, robiła się cała czerwona masacra :( i mimo że nie zbijalam id razu a jak dostała lek szybko miało to wracalo codziennie, aż tesciowa powiedziała ze to zbyt długo trwa i trzeba dać antybiotyk. I hak ręką odjal juz następnego dnia gorączka nie wróciła.

Witam!
Widzę, że choroby dalej zbierają żniwo :-( u Nas też był na chwilę spokój i znowu wrócił katar, pomijając że Nina z katarem 3 tydzień... było nawet podejrzenie mononukleozy i miała robione badania krwi, ale nic nie wyszło, a katar dalej. Mnie też znowu katar dopadł taki że oddychać nie mogę. Nina wczoraj 2 latka skończyła :-) ale ten czas leci...

Załączniki

• 1426410624385.jpg
    1426410624385.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 70
  • 1426410635414.jpg
    1426410635414.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 62
hej
ja jestem, jakos nie mogłam sie pozbierać po żłobku kacperka:/ choć juz wczoraj tam zasnął i był zadowolony i uśmiechnięty jak przyszłam po niego wiec jakas poprawa sytuacji.okropnie to przeżywam

generalnie cały weekend leżałam chora i chyba wybiorę sie na testy alergiczne bo juz mam dosyć chorowania:/ i jeszcze mnie męczy pokrzywka dupaaaa nooo

ja też czasem jestem ale znów my z Matim kaszel suchy strasznyyyyy i znów w domu, ale syrop z cebuli i buraka robie i bierzemy

Kati - burak jest najlepszy na świecie - właśnie nim wykurowała się Basia. uffff.

rób jeszcze inhalacje z soli fizjologicznej - one tez dobrze pomagają - mi super pomogły jak byłam ostatnio chora - tylko musi jedna inhalacja trwać 15 min. ...

reklama
Do góry