reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej Wszystkim!

Zdrówka Marta dla Was i Kati dla Was też. A z tymi wynikami Kati to brak słów...
Marta i w takich chorobowych sytuacjach cieszę się, że tu lekarstwa dla dzieci za darmo

reklama
hej
Marta nie dziwie się, ze juz nie wytrzymujesz z 3-ką dzieci i do tego tak długo w domu...! uffff
zdrówka moc
Asinka a jak u Was lepiej zdrowotnie? i Co Ty piszesz leki za darmo dla dzieci!:szok: ale fajnie...
My już po wizycie - Mati ma wirusówkę, gardło czerwone i ogólne osłabienie organizmu, na razie bez antybiotyku na szczęście syrop neosine i acidolac. I dużo pić, odpoczywać i dieta lekkostrawna - wiec właśnie śpi.
Powiedziałam lekarzowi o tym, ze ostatnio zauważyłam, że Mati tak jakby ziewał albo łapał powietrze, najczęściej przy oglądaniu bajek, przy czytaniu itp. No to on mi na to, ze to moze być objaw jakieś choroby i tu padła nazwa, której nie zrozumiałam on mi to powtórzył a ja znów nie zrozumiałam i już nie pytałam :zawstydzona/y: Ale zlecił badania krwi, OB i glukoza na czczo, żeby to wykluczyć - ajak nie to skierowanie do neurologa dziecięcego da. No wiec jutro jedziemy na badanie - juz sie boję, ze go nie utrzymam...achhhhh

Hej hej!
udalo mi sie wczoraj pojechac z Maja na kontrole, ledwo zdazylysmy, bo taksowkarze protestowali jezdzac dookola ronda i blokujac wszystkoe ulice dojazdowe...osluchowo czysto, odstawilismy antybiotyk!!!
marta ja juz nawet nie licze ile wydalam na leki od wrzesnia...a z Julą to ogromna tragedia, na pogrzebie kosciol pekal w szwach

edit: Kati ciekawe jaka choroba? Neosine sobie daruj, pomaga przy opryszczce i ospie...przerabialam go i nawet w ulotce o tym pisza. Szkoda kasy. Ja z Maja bylam u ortopedy, bo chodzi na palcach. Rozebrala ja do naga i pospraedzala na siedzaco i na lezaco i niby wszystko ok. Ale wczoraj pediarta zasugerowal jeszcze neurologa, a ze jestem zapisana na kontrole za nc to wspomne o tym chodzeniu na placach neurologowi. Byc moze ma jakies napiecia miesniowe do wyrownania chodziaz ortopeda powiedziala ze nie

Ostatnia edycja:
ach, my też wszyscy chorzy. Dzieci po nocach nie śpią, kaszlą, marudzą, jestem straaaasznie śpiąca przez cały czas. Ja też dalej chora.
Trzymam kciuki za wszystkie chorowitki!

Kati woooow! Gratuluje i sie ciesze razem z Wami!

a u nas dooopa. Po zapaleniu pluc jako powiklanie Maja dostala wysiekowego zapalenia stawu biodrowego...wczoraj utykala na lewa noge, a dzis juz nie chce chodzic w ogole. Bylam u chirurga-ortopedy i stwierdzila, ze to po infekcji i czesto sie zdarza u dzieci...lezy wiec z zakazem chodzenia do sr. Dajemy nurofen 3,5 ml 3 razy. W sr kontrolne usg w pt kontrola u ortopedy. Jestem zalamana

Kati SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!

moon - a... czy wiadomo kiedy idlaczego sie powikłania trafiają.... ?

Piotruś ma zapalenie płuc... Basia praktycznie zdrowa, Krzyś zwalczył w zarodku zapalenie spojówek (jednak warto było pójsć w nocy po świetlik ! :) )
No a ja tez coraz bardziej chora. Troche w domu dziś wpadłam do pracy, ale dużo nie zrobiłam...

moon - na zwolnienie idę ale od czerwca... mój projekt kończy sie wraz z końcem maja. no i nie chcę robić firmie kłopotu jeszcze większego, sa dla mnie za mili :)

trasia - niestety wiem o czym mówisz... zdrowiejcie

Wszyscy chorzy duuuuuuuużo zdrowia!!!!!

hej

kasia ja juz pisąłam na fb, ak się cieszę:)))))))

moon nie przerażaj mnie,Dominika była wczoraj u kontroli i jak w sobote mialam lewe pluco zajęte tak teraz dwa płuca i dziś w ogóle tak się źle czuła,że myślałam że zwr=ariuję z nerwówó. ale wygląda na to,że po prostu chyba brzuch ją bolał. jutro ide do innej lekarki jeszcze niech na nia zerknie
kurde a mówiła,,że ją nogi bolą dzisiaj- mako kochana teraz już spać nie będę mogła:(((((

w ogóle już więcej nie ma co pisać, bo kiepsko z moją fromą psychiczną

trzymajcie kciuki za moich chłopaków jutro ida do kontroli plizzzzzzzzzzzzz

reklama
Dziękuję Wam serdecznie dziewczyny i duuuuuużo zdrówka i &&&&&&&&&& za wszystkie wasze wizyty oby choróbska jak najszybciej przeszły.
Mati dalej słabiutki ale temp w granicach 38-39 stopni - nie podaje nic niech organizm sam sobie zwalczy wirusa. Tylko duuuużo picia.

Do góry