reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Heloł ale forum odżyło :-)
Felka OGROMNIASTE GRATULACJE :-) niech Milenka rośnie zdrowo :-)
Mama Matiego nie zazdroszczę sytuacji, sama bez męża dobrze, ze Mati grzeczny a Tobie juz malutko zostało :-) ja dopiero w 18 tygodniu i jakoś ciągnie mi sie to na razie. Zaglądaj do nas częściej :-)
Nutria no ma Baśka charakterek ;-)
Marta to fajnie, ze praca Ci służy :-) a teściowa - co za porąbana baba!!! od jakiego wieku dzieci są u niej beee? masakra nie rozumiem takiego podejścia, zaciśnij zęby i wytrzymaj
Trasia ja wiem, że Ty jesteś bardzo spokojną i tolerancyjną mamą i wyobrażam sobie jak się czujesz nie mogąc sobie z tą sytuacją poradzić... nie wiem co Ci napisać bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby Marysia z tego wyrosła &&&&&&&&
A Ty wierz w siebie i swoje sposoby wychowawcze, na pewno kiedyś przyniosą efekty oby jak najszybciej. A Szymek no cóż czasem mu sie też zdarzy ;-)

Dziewczyny ja już czekam na wyniki 2 tyg, jeszcze ponoć ok tydzień ale juz mi się to śni po nocach... jakoś chciałabym to juz mieć za sobą. Byłam dzis na wizycie kontrolnej wszystko ok ale cały czas w podświadomości się to czai...
a tak w ogóle ja chce wiosnę.........

hej
kati jestem jestem w jakimś srednim humorze.Norbert ma zapalenie oskrzeli:/ taki bidak chory
a kiedy będziesz miała wyniki?

Felkaa gratulacje i zdrówka!!!!

Kati ale zleciało szybko! Choć tobie pewnie nie. Kasa moment dowiesz się ze wszystko dobrze! Trzymam kciuki

U nas nudy. Ola jsk to ola czorci sobie ;) Stachu złote dziecko, nudzę się przy nim :p(odpukać)

Zaczęłam biegać na biezni i ćwiczyć z mel b bo rzygam stanem M.D. (miękka Dagmarka)
A wieczorami dla zabicia czasu oglądam Shameless dobry serial o dysfunkcujnej rodzinie (czytaj dramat i patologia w komediowy sposób) kozak, aż mój mąż się wkrecil prawie jak w "na wspólnej" :p ale przestał oglądać jak jablczynska męża zdradziła :p bo on na takie rzeczy się nie bedzue godzil :p

Ostatnia edycja:
hej
No niby do poniedziałku ale mnie już skręca, zeby tam zadzwonic - dziś albo jutro...
Doggi - masakra nudzić sie przy dziecku! Ale Stachu musi byc kochany :-)
Marta - oj bidulek Norbert zdrówka dla niego

reklama
Kati ja pewnie bym zadzwoniła bo u mnie niecierpliwośc zawsze wygrywa :(
Stachu spoko ziomek dużo gada i się śmieje do mnie jsk go bajeruje :) a przy oli się uspokaja :)

Do góry