reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja niezawodna :p? Dobre :-)
Fakt, na razie czuje sie jak na wczasach :p Tymek nie za bardzo rozumie kwestie odleglosci bo caly czas pyta czy pojedziemy dzisiaj do babci :what: a Nina ok. Jej wszystko jedno dopoki ma swoje zabawki i jedzenie haha bezproblemowe dziecko :p chociaz juz ma swoje fochy, np.jak sie jedzenie konczy...
A czemu to szafa bez drzwi? Tak mialo byc przy tym montazu czy cos poszlo nie tak?

reklama
no niezawodna, nie pomyliłam się, to do Ciebie było:tak: to Ninka mał głodomorek?;-) no szafa bez drzwi a co?:-p a tak na poważnie to chcieli jeszcze raz wymierzyć całą szafę po złożeniu i obiecali, że jak najszybciej przywiozą te drzwi, i tego się trzymam, dziś M ma do nich dzwonić

Cześć dziewczyny

U nas szał, druga knajpa się otwiera, mi brzuch rośnie jak szalony i jutro zaczynam 13 tydzień :) a w poniedziałek prenatalne, mam stres

Asinka dzielna moja kobitka dałaś radę :)

Felkaa u mnie poza strasznie bolącym krzyżem prawie brak dolegliwości no i szybko się męczę, a tak haj lajf :) nawet wyniki krwi mam tak dobre jakie ostatni raz miałam w wieku 7 lat! Po 20 latach anemi w końcu chwila spokoju :) ale apetyt mam na wszystko to samo co z Olą ;) słodycze, warzywa i owoce i nie mogę tknac ostrego niczego q jak u ciebie?

to super, za mną chodzi jedzenie typu 'świeże', 'rześkie' z owoców wcinam najwięcej: winogrona, śliwki, nektarynki i także chęć na warzywa, słodyczy się wystrzegam, więc fajnie:tak:

Felka to ja poprosze potem zdjecia szafy :-)
Doggi a mnie tak ciagnie do sushi, w sensie, zeby sprobowac bo jeszcze nie bylo okazji. Mam nadzieje ze kiedys po drodze do Polski wstapie do Was :-)

reklama
Do góry