reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
asinka widzę, optymistycznie nastawiona:tak:Tak trzymać!
ja za to wręcz przeciwnie - dół z każdym dniem większy, żal będzie wyjeżdżać. Do tego z M.sytuacja paskudna, właściwie nie rozmawiamy, a jak już to sobie dowalamy - ile można!?

Hej dziewczyny.

Ja mam haj lajf Ola od środy u moich rodziców wiec ja szaleje i całymi dniami poza domem jestem :))) kocham ten luz :)

andariel głowa do góry wszystko jakoś się ułoży!!

asinka i jak tam u was sprawa? Juz przeniesieni?

Madzioolka Budapeszt świetne miasto byłam dwa razy :)

ironia to benek się wyszaleje ze hej :)

A ja jadę dalej, teraz na sushi do małżona :)

hej dziewczyny gdzie wy sie podziewacie? :D
felcia melduj sie cos dawno cie nie było :-)

ja siadam do pracy bo ciezki tydzien przed nami :) bedziemy niedlugo kredycik załatwiac i zabieramy sie za prace od przyszlego tygodnia w nowym mieszkaniu :) juz nie moge sie doczekać :-D:-D

a poza tym to mam straszny problem ze znalezieniem kogokolwiek dobrego do pracy wiec po godzinach zapieprzam z zaległościami :(

A ja siedzę w kolejce u gina... muszę pozamykać wszystkie sprawy przed wyjazdem i tak gonię dzisiaj. Jutro wieczorem moja mama przylatuje do PL i muszę Ją z lotniska odebrać. Gonitwa...

ale duzo sie dzieje u was asinka :)

ja ogarniam zakupy i dzisiejszy zwrot to ciagle : no dobrze, ile rabatu mi dacie :-D:-D:-D poki co w sumie utargowałam na wszystkim 800 zł :-D:-D czekam jeszcze na wycene z euro.com.pl i od pań sprzątających :D

reklama
Ironia ja czytałam ostatnio w sklepie z tel.komórkowymi taki fajny tekst:
W związku z częstymi pytaniami o rabat, pragniemy poinformować, że rabat jest stolicą Maroko :-D:-D:-D
Tekst rozwala mnie na łopatki. Ale faktycznie 800 zł imponująca kwota. Super!!

Do góry