reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
cześć dziewczynki!
kati dziękuję:-) to trzymam kciuki!!!!!!
ironia gratulacje szalona!:-):-):-)
Madzioolka świent pomysł z prezentem - ważne, że T zadowolony:tak: chociaż ładnie Ci podziękował?:cool2:
Doggi jaskółki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czad!!!:tak: zresztą indiańskie piórko i nieskończoność też super:tak:
asinka kochana dziękuję:* to kiedy dalsze częsci przeprowadzek? odważnie z tymi tatuażami Mamuśka:tak::-)

Ironia Gratulacje :-)
Felka na razie nic z tego :-( ale następny miesiąc by trzeba było potrenować ;-)
Myśmy jeszcze nie byli w kinie - Mati taki wiercipięta że by chyba nie wysiedział.
Mam wolne cały tydzień i jutro jedziemy w góry opawskie :-) pospacerować, po odpoczywać itd. :-) miłego tygodnia :-)

Hejka!
My mieliśmy jechać na Mazury do rodzinki ale że zapowiadają deszcze i temp ok 10 stopni to odpuściliśmy... choć dziś upał więc jakoś ciężko uwierzyć...
Przez dwa dni męczyliśmy się z biegunką Mai niewiadomego pochodzenia ale dieta i nifuroksazyd pomogły, jednak nocki kończyły mi się o 3 i 4 nad ranem co mnie dobiło totalnie ;/

A co u Ciebie Asinka? jak przeprowadzka? ruszacie 1 lipca czy coś pokręciłam?
I 100 lat dla Tymusia!!!!

Jutro mamy wolne więc laba i śmigamy na zakupy przed Chorwą :)

Hej Madzioolka!
Ja dzisiaj mam mega pakowanie, bo jutro już wszystkie moje rzeczy lecą papa... A my uciekamy chyba w przyszły piątek bądź sobotę. Jeszcze się okaże...Dzięki za życzenia :*
A Wy kiedy na wczasy uciekacie? Ale zazdroszczę :-:)zawstydzona/y:

Wyjezdzamy 1 lipca kolo 4 nad ranem i jedziemy do budapesztu pochodzic i pozwiedzac bo bardzo nam sie podobal jak bylismy przejazdem, tam spimy ui z rana na chorwe :)

reklama
Do góry