reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia hmm trudno powiedzieć. Zależy jaki masz próg bólu. Ja zasypiam przy robieniu na przykład haha tak mnie to uspokaja. Stwierdziłam, że jak przeżyłam dwa porody bez znieczulenia, to nic mnie nie zaskoczy już :-D

Ironia mnie bolało na nadgarstku, na stopie i za uchem spałam :) ale moja szwagierka np krzyczy z bólu ;) ale ona płacze jak plasterek odkleja :D

A ja idę dziś na kolejną wizytę do gina, stres mam :) trzymajcie kciuki żeby serduszko waliło :) i żeby bliźniaków mię było bo kuźwa brzuch mam JUŻ ogromny! A ola chodzi i wszystkim mówi ze mama Ma w brzuszku i siostrzyczke i braciszka!!! Mam nadzieje ze moje dziecko nie będzie nostradamusem!!

Ostatnia edycja:
asinka w tej kolejności robione :) każdy jeden kocham :) pierwszy podwojna nieskończoność (tak długo będę ludziom zatruwa życie ;) ) jaskółki na stopie gdzieś coś podobnego widziałam ibprzerobilam i uwielbiam :) no o za uchem indiańskie piórko - Wild Spirit :)

Kolejność die jednak pomieszało ;(

Załączniki

• 1402646273436.jpg
    1402646273436.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 1402646398621.jpg
    1402646398621.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 38
  • 1402646505132.jpg
    1402646505132.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 35
asinka uwielbiam te jaskółki one na.mojej stopie wyglądają idealnie :) i jak mam baleriny to idą idealnie wzdłuż krawędzi buta :) w ogóle Lubie wszystkie moje malenstwa ;)

Wróciłam od gina :) termin z om i usg 14 styczeń :) fikolki były okropne i pan dr aż w szoku był, 4 podejścia miał żeby zdjęcie zrobić :) serduszko tez było cud miód malina :) ruchliwe dziecię jak za czasów Oli. I mi powiedział ze przy takich wariacjach co się dzieją w tym pęchu plodowym ze nie wykluczone ze czuje to czasem (no mówiłam mu ze mimo że wiem ze zaliczenie na to to dwa razy czułam takie pękające bąbelki jak ruchy bobasa i zdurnialam)

reklama
Do góry