reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ale sie wkurwilam... powiem to tylko raz i wiecie ze nie do was ale kur..wa niektore laski w ciazy zachowuja sie jakby im zwój mózgowy odjeło..mysla ze sa najwazniejsze na swiecie i ze sa pier... świetymi krowami ktore mogą sie szarogesic i stawiac wszystkich do pionu? nosz... głupia pin.da nie bedzie mi mowic co mam robic bo ona ma zajebiscie duzo czasu siedzi w domu a ja niby mam zostawic swoje dziecko samo w domu i isc bo ona chce przećwiczyc prezentacje... co za durne cip.sko aaa zwariuje... popatrzcie zreszta sami :angry::angry:

ucz sie z ostatecznej wersji skrypu od Luaksz( wyslal ja przedwczoraj wieczorem)

musimy sie spotkac zeby to przecwiczyc i propozycja jest na sobote rano

daj znac jak sie na to zapatrujesz

środa 19:35
oki nie ma problemu, jesli chodzi o sobote to jak tylko bedzie moja mama i zostanie z mlodym to bede

Monia trzeba to przecwiczyc wiec załatw tak żebyś była wolna.

niestety to nie ode mnie zalezy bo jak mama nie przyjedzie to nie mam z kim dziecka zostawic

11 godz. temu
A kiedy możesz w takim razie sie spotkać?

od jutra jestem sama bo michal jedzie w delegacje bede jutro wiedziec czy moja mama przyjedzie

jutro do 15 mam czas kiedy benek jest w zlobku

No to nie wiem.

A możemy w takim razie przyjść do ciebie albo ty przyjdź z dzieckiem.

ewelina to nie ma za duzego sensu bo przy nim sie nie da nic zrobic i bym tylko za nim biegała, ja przygotuje swoja czesc i w niedziele wczesniej mozemy przecwiczyc

Kiedy wczesniej???

Nieważne, lipa i tyle

2 minut(y) temu
no ale nie wiem za bardzo o co kaman ? nie kazdy jest w krakowie na stałe wiec nie wiem czego oczekujesz ode mnie? ja swoją czesc przygotuje i powiem - z ada jestem w kontakcie. nie kazdy ma tyle wolnego czasu...

czy mi sie wydaje ze krwa dziecko i to ze jestem do niedzieli z nim sama jest troche wazniejsze niz to ze ona WYMUSZA NA MNIE TAKIE PIERDOŁY
przeciez wiadomo ze swoja czesc sie naucze i zaprezentuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sie wkurzylam :angry::angry:

a tak w ogole felcia - jak sie czujesz? :D kiedy mowicie emi ?
doggi - wspolczuje braku alko przy wszystkich pijacych na pewno wkurza :confused2:

reklama
ironia z dziadkami i z przedszkolem: teściowa niezbyt przychylnie wypowiada się o przedszkolu (choć ostatnio nastąpił przełom) i to w obecności Emi, co oczywiście skomentowałam, Jej teksty były typu: że Emi nabawi się przeze mnie (!) nerwicy, że nie przyzywczai się do przedszkola, że będzie jej trudno a ja tego w ogóle nie biorę pod uwagę..., że daję ją do obcych itd; to jedne z wielu pięknych mądrości teściowej...; dobitnie poprosiłam, żeby wstrzymała swoje opinie i nie wyrażała ich przy Emi, która, jak Waszystkie nasze dzieciaczki, genialnie wszystko słyszy i przyswaja do swojej małej głowki...; dzięki, że pytasz, czuję się fantastycznie:-) sennie ale cudnie:-) co do koleżanki to hmmm... ona trzęsie portkami, że Ty się nie przygotujesz czy co...? bo macie osobne prezentacje jako wspólną całość?
Doggi termin na luty:-)

felcia - mamy prezke podzieloną na czesci kazdy ma swoją czesc - materiał przygotowywalismy razem a teraz sie podzielilismy, strasznie głupie babsko co mysli ze jak ma kase to moze kazdemu rozkazywac - typowy wieśsiurek :angry: wkurzyła mnie maksymalnie, stwierdziła ze jak mi nie pasuje to moge isc do innej grupy seminaryjnej 3 dni przed obroną, haha dobre sobie.. odwalilam swoja prace a ona z takim tekstem :no: oby jej sie dzieciak urodził rozdarty to zobaczy co to znaczy zajmowac sie dzieckiem - bo poki co tylko szpanuje ze dzieckiem jej partner bedzie sie zajmował, ona zamierza leciec na wakacje i w ogole... po prostu siano w głowie i tyle ;) ale cóż debili nie sieja sami sie rodzą szkoda tylko ze mi tak humor spieprzyła..

lece po mojego brzdąca bo juz pozno :) to sie odstresuje troche chociaz :) pojdziemy na spacerek kupimy soczek i drozdzowke na spółke :)

Felkaa ale fajnie :) a jak się czujesz? Jakieś objawy, coś teges?

Ironia nienawidzę takich pind, takie to tylko bić i patrzeć czy równo puchną!!! ''

hej
Felka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje :-) aż mi sie mordka śmieje :-)
no i trochę... zazdroszczę...:zawstydzona/y:ja mam dostać okres w niedzielę, mam nadzieje, ze nie przyjdzie :-p
szczęśliwych i mało kłopotliwych 9-ciu miesięcy :-)

reklama
Ja mam w sumie 4 :-)

Załączniki

• 1402600548513.jpg
    1402600548513.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 37
Do góry