reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
metraż super, to 3 pokoje i kuchnia? a gdzie łazienka? i dobrze widzę, że z kuchni też jest wyjście na zewnątrz? czy tam okno balkonowe dali?

asinka - fajne fajne :D a bedziesz z dzieciaczkami czy sama? ja jeszcze nie mam zadnych spotkan poumawianych na ten termin i kiedy bedziesz w sensie popoludniu czy jak? :-D

skoro u asinki ok z autem w miare to u mnie do dupy :p zostawilismy wczoraj 1100 za przeglad a rozpiske na nowe czesci mamy na jakies 3k :szok: tom se zamieniła auto na limuizyne nie ma co heh na szczescie wujek mechanik to sie zaopiekuje autkiem w sobote i bedziemy robic co sie da :)

dopiero co sie cieszylam z duzego kontraktu a tu puupa :p pewnie nawet tej kasy nie zobacze eh życie ;]

bebenek w złobeczku - od jakiegos czasu mowi nie ma nyny... nie ma nyny... kurde jakA NYNA? pytam go czy chce spac, pić, jeść nie .... dzisiaj przychodzimy do zlobka wpada jakas mała blondyneczka a benek --- o jest nyna !! :-D:-D i faktycznie dziewczynka ma na imie nina... nie doceniłam chłopaka :sorry2::zawstydzona/y:

ironia widzę, że u wielu z nas auto na tapecie.... i jak kasy nie zobaczysz...?
Doggi dziewczynka ma naprawdę na imię Fiona?

hehe fiona fajnie :D:D no tak sie przy niej zachowywal jakby sie zakochał, chichotał jak chińska gimnastyczka i uśmiechy posyłał - pierwszy raz widziałam go takiego zauroczonego :D

felcia - no bo sie cieszylam ze kupie sobie juz do nowego mieszkanka zastawe i w ogole a wiekszosc tej klasy pojdzie na remont samochodu :p

asinka świetne te okna w dużym pokoju - uwielbiam takie! Nie widzę tylko jaki widok za tym oknem - fajny jakiś? No i metraż fajny:tak:Mam nadz.że ciuszki się przydadzą - a butki dobre, nie za małe? Całus dla Ninusi:-)
Doggi to jakaś masakra, że po pobraniu krwi takie atrakcje!
ironia - bo Nyny fajne są:tak:
Felkaa - zawsze mnie zadziwiała inwencja rodziców/ teściów w kwestii organizowania "dzieciom" urlopów:-DJa takich doświadczeń nie posiadam, ale z opowieści znajomych wiem, że "się dzieje":sorry2:A co Twój M.na relacje z rodzicami w ogóle?

U nas dziś leje i leje, ble. Umówiłam się z siostrą po jej pracy, pójdziemy razem do żłobka po Emi i popaplamy u niej potem.

reklama
Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Myślałam, że Nina zaśnie, ale bez szans. Także powrót do domu, bo musi iść spać, bo potem obiad i dzieci do teściów a ja na kurs.
Co do okien w kuchni to nie wiem, ale raczej okno, choć są takie duże, że można spokojnie wyjść na balkon :-) co do widoku, to nie wiem :p jak na razie mnie to tito haha
Andariel butki to jeszcze za duże. Nina ledwo 19 nosi haha.
Ironia myślę że koło południa będę, ale pewnie bliżej tego dnia będę wiedziała. Znajomy od Sz.z pracy z Niemiec jedzie do Niego i wezmię Nam jakieś rzeczy. A jak tylko się z Tobą umówię, to oczywiście wezmę dzieci.

Do góry