reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zgadza sie andariel, jest slabo, ja slyszalam, ze podobno nawet pracownikow bankow na ulice z ulotkami wysylaja...a nie daloby sie jakos pogadac z pracodawca o zmianie stanowiska i miejsca pracy na ZG? Moze nie maja az takiego cisnienia, kazdy bank troche inaczej konstruuje systemy motywacyjne i plany. Ja przenioslam sie tak z Krakowa ddo Wwy z front office ale nietypowego tez bez planow sprzedazowych i rzadko mialam kontakt klientem (korpo), a tutaj zupelnie nie mam. Za to moja premia zalezy od wyniku banku i oceny szefa, na to pierwsze nie mam zadnego wplywu:-(
moon mnie ZG nie interesuje bo w Gorzowie jesteśmy;-)Cały minus "mojego" banku taki, że ma siedzibę w Wawie i jedynie sprzedawców w terenie, żadnych oddziałów, do których mogliby mnie przenieść. Tak - moja pensja, mimo że nie sprzedawałam żadnych kredytów, rownież uzależniona była od sprzedaży (bez sensu trochę).

Asinka my też za nocleg prześlemy kaskę (muszę wreszcie z M.pogadać jak on to widzi - czy 2 noclegi czy 1). Podeślij nr konta swojego (M.wieczorem zrobi).

Co do obiadu to pewnie w okolicy jakaś knajpka się znajdzie.

Ile pączków dziś zjadłyście już?:-pja zaraz zaczynam, dzieciaki się dopominają:-p

reklama
Ej, tak sobie spisuję dane co do zjazdu i widzę, że moj Lonek nie będzie już zniżkowy - wszak od kwietnia to już 3-letni chłopak będzie! jak oni w sumie sprawdzą wiek maluchów? Akty urodzenia będą oglądać?;-)Bo skoro to zjazd "czerwcówkowych ludków" to może i Lonek do tego wora by wskoczył, nie?

Andariel myślę że spokojnie Leo może robić za niepełnego 3-latka :)
My na pewno bierzemy bez jedzenia, nawet jak nie będzie kuchni czy mikrofali to skoczy sie gdzieć do knajpki albo wezme czajnik i zupke chińska zjemy i przezyjemy, jeden dzień sie da :)

Madzioolka to Wy też na jeden dzień będziecie?
Babka odpisała, że podgrzać jest gdzie. Co do zrobienia to już nie bardzo.
Dziewczyny, to napiszcie, która i na ile nocy będzie, bo potem przyjedziemy i się okaże, że tylko parę osób, a zarezerwowane 2 noce dla 17 osób. Muszę napisać tej babce info na ten temat.

Asia my jednak na jedną noc - T mówi że szybko dojedzie w sobotę. On pracuje do 17, plus 4h jazdy to będziemy na 21 czyli akurat żeby położyć Maję spać więc nie bardzo nam to pasuje... będziemy koło 12 w sobotę.

andariel ale wstyd!!!:zawstydzona/y: Pomrocznosc jasna mnie na mnie padla...jakos tak usadowilam Ciebie i Aestime na zachodzie i w ZG obie w mojej glowie zamieszkalyscie;-) paczki zjadlam 2 i licze, ze na tym poprzestane;-)
asinka ja tak jak pisalam, w sb bedziemy ja plus Maja, A. raczej nie, ale zobaczymy. Kaske przeleje najpozniej jutro, madra glowa zeby ci przelac to sobie najpierw przelalam z banku do banku, zamiast z tego pierwszego Ci od razu poslac, wiosna na mozg mi padla...
swoja droga- pieknie dzis!!! A ja mam kupe roboty, bo w weekend znajomi(6+2) przychodza na parapetowe, co 2 tyg regularnie ostatnio cos organizujemy-kiey to sie skonczy?!

reklama
moon - spoko - i tak lubuskie zapamiętałaś; ludzie z byłej pracy pytali mnie jak mi się mieszka w... Radomiu, więc jeszcze lepiej;-)

kurde to ile powinniśmy (jako 4 osoby, płatne 3) przelać tytułem zaliczki za 2 nocki? np.100 jest ok???

Do góry