reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zgadza sie andariel, jest slabo, ja slyszalam, ze podobno nawet pracownikow bankow na ulice z ulotkami wysylaja...a nie daloby sie jakos pogadac z pracodawca o zmianie stanowiska i miejsca pracy na ZG? Moze nie maja az takiego cisnienia, kazdy bank troche inaczej konstruuje systemy motywacyjne i plany. Ja przenioslam sie tak z Krakowa ddo Wwy z front office ale nietypowego tez bez planow sprzedazowych i rzadko mialam kontakt klientem (korpo), a tutaj zupelnie nie mam. Za to moja premia zalezy od wyniku banku i oceny szefa, na to pierwsze nie mam zadnego wplywu:-(

reklama
super asinka ! :D to beda 2 noclegi tak ? my pewnie bez opcje jedzeniowej bo mozna zawsze skoczyc gdzies dalej do jakiejs restauracji na obiadek :)

A więc dostałam maila zwrotnego. Można wziąć łóżeczka turystyczne, jedzenie jest domowe na stołówce. Mamy wpłacić zaliczkę - 500 zł. Jak to robimy?

asinka a myslisze,ze ewentualnie byloby gdzie podgrzac swoje jedzenie,dla nas opcja zywieniowa to duzy koszt.i my na jedna noc

Asinka hej dzięki za organizację :-)
Moze z tą wpłatą to Ci na konto przelejemy powiedzmy za jeden nocleg. Ja mogę Ci wpłacić. Podaj nr konta na pw jakby co.
Dziewczyny ja kompletnie nie umiem zorganizowac sobie czasu w domu, M. teraz jeździ malować Ojca Pio w pewnym miejscu na ścianie a my sami w domu i ja kompletnie wypompowana jestem. A Mati ma akcje - "to jest moje" i "nie zrobie tego" ręce opadają...
i do tego mam okres - kumulacja!
sorki, ze tak tylko wpadam ale daje znać, ze żyję i jadę z Wami :-)

Nie ma problemu.
To w sumie, która może jeszcze zrobić mi przelew - 50 zł czyli jeden nocleg z głowy? Napiszcie mi priv i wyślę nr konta :-)
W sumie jeszcze 8 dziewczyn

Asinka dzięki za organizację i ogarnięcie tematu zlotowego :) a czy w tej Librze są łóżka podwójne czy tylko takie pojedyncze jak na zdjęciach? pytam bo ja będę spać z Mają na jednym najprawdopodobniej a na takim wąskim to ona mnie zepchnie :p najwyżej jakoś zsuniemy i też da radę :) I przyłączam się do pytania Marty o możliwośc własnego wyżywienia - ja nie zjem dziennie 45zł :p jakby chociaż jakąś mikrofalówkę udostępnili, nie musi być od razu aneks w każdym pokoju i czajniki są w pokojach? Mogłabyś dopytać?

Mój mąż już veri hepi że ponurkuje :D

Asiu ja też mogę Ci przesłać 50zł na zaliczkę, prześlij nr konta

Ostatnia edycja:
reklama
I ja moge:-) my chyba 1 nocleg- przyjedziemy w sb rano, bo w pt raczej nie dm rady- nie chce spedzic w korku na wyjezdzie z Wwy 2-ch godzin a jazda na noc jest bez sensu
co do jedzenia- przeciez na obiad pizze mozemy zrobic albo grilla jak jest miejsce

Do góry