reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa - ehhh.... Ja też mam z Matką trudno a z Ojcem jeszcze gorzej było. :-(
Kati83 - o rany....:baffled: dużo zdrowia :tak:
Jak odebrałam Młodą wczoraj ze żłobka to miała 38 st. więc na basen nie poszłyśmy. Dziś, jutro w domu, w piątek Mikołaj w żłobku. A ja wczoraj wieczorem wymiotowałam. Czyli paskudnie. Dziś muszę wyjść po południu i Krysię zabiorę ze sobą - chyba, że do Mamy podrzucę, zaraz zadzwonię - bo nie ma z kim zostać.

reklama
Hej laski! Ja w robocie, do konca roku mamy pracy po uszy...
Felkaa nawet nie mam czasu opracowac nad Maja w kwestii Bozego Narodzenia w Bullerbyn:-( poki co na okraglo Kicia Kocia jest chora i KK zostaje policjantem...rzygam juz KK, ale Maja ja uwielbia

eh pół dnia u lekarzy spedziłam - mam ostre zapalenie spojówek kilka antybiotyków, poleciałam zamówić okulary i co sie okazuje? najtańsze 600 zł bo przy mojej wadzie wzroku szkła które nie wygladaja jak denka kosztuja bagatela 400 zł :szok: wkurzona jestem bo klienci oczywiscie nie placa jak trzeba i mam tyły w tym mc - a dopiero co sie pochwaliłam ze do przodu jestem - durna ja ! :confused2:

nie bede wam marudzić bo humor mam wisielczy i niepoprawny politycznie :confused2:

IRONIA współczuję :-( kasa niezła za okulary... To jaką Ty masz wadę? A zapalenia spojówek naprawdę współczuję. Ja kiedyś wylądowałam na pogotowiu i dostałam zastrzyk w oko... Nie polecam... Dobrze, że mnie wzięli z zaskoczenia. A ja też muszę się wybrać do okulisty, bo mam problem. Nie mogę się pomalować, bo mnie zaraz oczy szczypią :-( ciekawe co to. A fotki Benia cudne! Taki super kawaler :-)

o matko zastrzyk nie strasz !!! :szok::szok:

takie drogie bo gdybym wziela zwykle szkla mialabym jak denka od butelkiu bo mam minus 5 a oni to jakoś piłują specjalnie zeby były cienkie :baffled:

Nieźle. Ja mam połowę z tego co Ty. Niestety, zastrzyk, ale dowiedziałam się po fakcie,więc aż tak nie bolało :-D ale ja miałam ostre zapalenie spojówek - zmiana klimatu, bo wróciłam z Włoch wtedy (koniec sierpnia tam 40, a u nas ledwo 18 wtedy było) + w pracy jako stolarz dostały mi się pyłki do oczu.

hej
u mnie jeden z najgorszych bóli migrenowych, wczoraj i dzisiaj, łącznie z wymiotami... dzisiaj musiałam zwolnić się z pracy, bo centralnie przez pół dnia leżałam głową na biurku...:no: Emi ma leciutki katarek od wczoraj ale bez tragedii. Ale przez to nie jedzie jutro do mojej Bratniej Duszy, co by Jej dziewczynek nie zarazić.
ironia o kurcze, współczuje i zapalenia, i martwienia się o niepłacących klientów...!!! no ale chcąc nie chcąc - kasę musisz wybulić...:sorry2: no przejścia były z ojcem, uspokoiło się, ale to głównie dlatego, że już z Nim nie mieszkam, rzadko widzę, więc i mniej okazji do jego głupich, wrednych i obrażających tekstów, choć czasami ma przypływ dobroci... O to już choinka u Was ubrana; my ubieramy w wekend zaraz przed Świętami; a gdzie fotki Benia? pewnie na fb...
andariel jak ze skórą Ninki???
kati i co Ci w Ustroniu powiedzieli??? Boziu ile Ty się nacierpisz chorobowo ostatnimi czasy...:-(
forever jak Krysia? a Ty jak ze zdrowiem?
moon powodzenia w pracy! Majeczka zdrowa? a jak urządzanie? macie już szafy?
eZoja hej! co u Was?
asinka to Ty też masz coś z oczami??? a jak dzieciaczki?

trasiu trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania!
a Aestima tak prężnie działa na blogu, że o nas zapomniała...? Aestima to pochwała i nagana zarazem:-p
a kasiawild i mamaM to gdzie wsiąkły???
no i Madzioolka gdzie???????? co mi przypomina, że miałam smska do Ciebie wysłać - z podziękowania za podusię i misia! odebrałam dopiero wczoraj od sąsiada, kurier zostawił u Nich (o czym wiedziałam) ale oni wyjechali, ale już mam przesyłkę:tak:

Ostatnia edycja:
Ironia - współczuję akcji z oczami - ja też powinnam iść do okulisty - już nie mam zapasowych okularów - ale zupełnie mi nie śpieszno, bo mi takie szkła da, że będę chodziła jak naćpana i pijana zarazem no i wydatek od razu..... :baffled:
Współczuję chudego miesiąca, u mnie wszyscy wszystko chcą na gwałt na już dla odmiany...
Felkaa - lepiej, nawet całkiem zacnie tylko apetyt kiepski więc jutro pójdzie na Mikołaja na 1 h z opiekunką do żłobka, ja fizycznie lepiej - nie wymiotowałam jak ostatnie dwa wieczory - jak na razie, i kaszel mniejszy ale psyche po akcjach pracowych siada mi zupełnie - zdecydowanie czas na zmianę pracy... Ale ani perspektyw, ani nastroju ani siły na to.... :-(W ogóle sił na nic nie ma....
A Tobie życzę aby przeszło. Faktycznie z tym katarem Emi - pewnie jest "żłobkowy" ale zdecydowanie nie kwalifikuje się do indywidualnych czy 3 osobowych spotkań.

reklama
Do góry