reklama
oj kochana nie tylko tobie brakuje hehe u nas dopiero 3 dzien celibatu a ja po scianach chodzehello
misialinka STO LAT STO LAT KOCHANA
Ja wstałam niedawno z Antim,chociaż się wyspałam,śniło mi się,że się spotykałam z jakimś rockmenem,który był zaje...ty w łóżku
,chyba mi już czegoś brakuje
aestima pewnie ze jedz to ich psi obowiązek zeby sprawdzic i uspokoic pacjentkę
nie ja pojechalam bo mnie bolało ale jak bylam w szpitalu to juz nie bolało... i ni im do tego
placi sie im z nfz to maja sprawdzic dlaczego bolało i przestało albo dlaczego boli :-)
powiedziałam ze zle sie czuje i mialam bol w ledzwiach i gin mowil ze jak cos takiego bedzie to mam przyjechac i nie maja nic do gadania
wiadomo nikt nie bedzie super mily przynajmniej tam gdzie ja bylam ale trzeba to olac 
powiedziałam ze zle sie czuje i mialam bol w ledzwiach i gin mowil ze jak cos takiego bedzie to mam przyjechac i nie maja nic do gadania
traschka
Mama Marysi
Aestima przyjeżdżasz na IP i mówisz, że cię boli i muszą cię zbadać. Pewnie będą pytać od kiedy to im powiesz, że trochę boli od jakiegoś czasu ale dziś to zabolało jak nigdy i się przestraszyłaś.
edit:
słuchajcie a czym sprzątacie kuchnie i łazienkę? Normalnie chemikaliami? Bo ja się wzięłam za kuchnię jakimś ajaxem i trochę się boję, że to może zaszkodzić dzidzi. Co myslicie?
edit:
słuchajcie a czym sprzątacie kuchnie i łazienkę? Normalnie chemikaliami? Bo ja się wzięłam za kuchnię jakimś ajaxem i trochę się boję, że to może zaszkodzić dzidzi. Co myslicie?
Mój gin mi powiedział, że jak mnie cokolwiek będzie bolało od razu na ip z jego polecenia, a jest tam w końcu ordynatorem. Jak on twierdzi wszystko trzeba skontrolować bo nie ma żartów. Więc ja jestem nastawiona, ze jak by co bolało od razu jadę bez strachu, może po prostu sprawdzą i powiedzą, że ma tak boleć i tyle.

Aestima
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny- macie rację. Co ja się tak cykam? Najpierw tydzień się zbierałam żeby zadzwonić do gina a przecież jak mu płacę za wizytę 150zł, to chyba mam prawo zadzwonic w takiej sytuacji? A teraz się cykam z tą ip. Ale pojadę ! Tylko wieczorem - z mężem.
ja tez 70 zl .. ale jak jednego dnia mam wizyte i USG to place 70zl + 80zl usg... razem w tedy 150zl.
21 teraz we wtorek ide na sama wizyte i po L4. Szkoda ze od razu nie mozna podejrzec dzidzi
Pewnie tez w tedy umowie sie na usg polowkowe.
21 teraz we wtorek ide na sama wizyte i po L4. Szkoda ze od razu nie mozna podejrzec dzidzi

reklama
larvunia ja mam usg w cenie i od razu w gabinecie, doktorek dobrze wyposażony jest w sprzęt, tylko na prenatalne jechałam do innego miasta niedaleko a i to miałam za darmo ze skierowaniem (że niby pierwsze poronienie).
E to mam się fajnie co wizyta to podgląd od razu :-)
Następna mam 5 stycznia i już się nie mogę doczekać

E to mam się fajnie co wizyta to podgląd od razu :-)
Następna mam 5 stycznia i już się nie mogę doczekać