reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima jak ci nie przejdzie to jedź na tą ip w końcu od tego tam są, zeby Ci pomóc.
Dziś dużo odpoczywaj i nie stresuj się, bo to jeszcze potęguje ból.
Będzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
hello
misialinka STO LAT STO LAT KOCHANA
Ja wstałam niedawno z Antim:-D,chociaż się wyspałam,śniło mi się,że się spotykałam z jakimś rockmenem,który był zaje...ty w łóżku:zawstydzona/y:,chyba mi już czegoś brakuje
oj kochana nie tylko tobie brakuje hehe u nas dopiero 3 dzien celibatu a ja po scianach chodze :)

aestima pewnie ze jedz to ich psi obowiązek zeby sprawdzic i uspokoic pacjentkę :) tak mi powiedziała moja ginka

nie ja pojechalam bo mnie bolało ale jak bylam w szpitalu to juz nie bolało... i ni im do tego ;) placi sie im z nfz to maja sprawdzic dlaczego bolało i przestało albo dlaczego boli :-)

powiedziałam ze zle sie czuje i mialam bol w ledzwiach i gin mowil ze jak cos takiego bedzie to mam przyjechac i nie maja nic do gadania :) wiadomo nikt nie bedzie super mily przynajmniej tam gdzie ja bylam ale trzeba to olac :)

Aestima przyjeżdżasz na IP i mówisz, że cię boli i muszą cię zbadać. Pewnie będą pytać od kiedy to im powiesz, że trochę boli od jakiegoś czasu ale dziś to zabolało jak nigdy i się przestraszyłaś.

edit:
słuchajcie a czym sprzątacie kuchnie i łazienkę? Normalnie chemikaliami? Bo ja się wzięłam za kuchnię jakimś ajaxem i trochę się boję, że to może zaszkodzić dzidzi. Co myslicie?

Mój gin mi powiedział, że jak mnie cokolwiek będzie bolało od razu na ip z jego polecenia, a jest tam w końcu ordynatorem. Jak on twierdzi wszystko trzeba skontrolować bo nie ma żartów. Więc ja jestem nastawiona, ze jak by co bolało od razu jadę bez strachu, może po prostu sprawdzą i powiedzą, że ma tak boleć i tyle.

Dzięki dziewczyny- macie rację. Co ja się tak cykam? Najpierw tydzień się zbierałam żeby zadzwonić do gina a przecież jak mu płacę za wizytę 150zł, to chyba mam prawo zadzwonic w takiej sytuacji? A teraz się cykam z tą ip. Ale pojadę ! Tylko wieczorem - z mężem.

Aestima ile płacisz!!?? trochę się przeraziłam...
Ja płacę prv 70 zł, a i tak niektórzy twierdzą, ze dużo
A tak w ogóle to ile płacicie dziewczyny za wizyty, jeśli można...

ja tez 70 zl .. ale jak jednego dnia mam wizyte i USG to place 70zl + 80zl usg... razem w tedy 150zl.
21 teraz we wtorek ide na sama wizyte i po L4. Szkoda ze od razu nie mozna podejrzec dzidzi :dry: Pewnie tez w tedy umowie sie na usg polowkowe.

reklama
larvunia ja mam usg w cenie i od razu w gabinecie, doktorek dobrze wyposażony jest w sprzęt, tylko na prenatalne jechałam do innego miasta niedaleko a i to miałam za darmo ze skierowaniem (że niby pierwsze poronienie).
E to mam się fajnie co wizyta to podgląd od razu :-)
Następna mam 5 stycznia i już się nie mogę doczekać

Do góry