reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

A mi znowu się przesunął czas spania :-(
Zdrowia dla Wszystkich - ja wciąż mam napady kaszlu :eek:
Felkaa - koleżanka mieszka pod Wawą i gdzieś w okolicznym domu kultury wyczaiła za free. :happy:

reklama
Odnośnie wczorajszych rozważań nad przebraniem (Felkaa:-p) tu parę ciekawych (ten leżący żółwik świetny) Comparte tus Ecoideas: Se acerca carnaval...

Oj, strasznie mi szkoda, że nie dorobiłam się maszyny do szycia. Mogłabym bardziej poszaleć;-)
i jak tam, ironia?

Jeju, Leo dziś ma nastrój pt. "sam nie wiem czego chcę, ale na pewno czegoś chcę, więc się matka domyśl bo jak nie, to przesrane będziemy mieć oboje" :confused2:

heja u nas chyba tez jakis wirus był bo od rana juz zdrowy zero gorączki i żywy pobiegł do żłobka :eek: zgarniam go ok 13 i jedziemy do babci :)

a ja gonie w pietke i nadrabiam to co wczoraj nie zrobiłam a i tak mi zostanie troche :confused2:

hej
ja dostałam okres z rana więc samopoczucie do bani...; ogólnie cały dzień dziwny, w pracy znowu niefajna atmosfera, aż się pracować nie chce...; chyba mam niewyparzoną gębę...:baffled: zwolniłam się o 12 bo rodzice M jechali na pogrzeb, Emi kimnęła w dzień na całe 10min więc trochę dziś dokazywała; ależ się dzisiaj naczytałyśmy książeczek! ogólnie dużo czytamy ale dziś o wiele więcej, może dlatego że wolałam to niż inne zabawy przez ból brzucha, trochę powycinałyśmy; zawiesiłam Emi nowy plakat na ścianę; tematyka zimowo-świąteczna, może za wcześnie...?:sorry:; aha widziałam w Tchibo prześliczne washi tape i klamerki dekoracyjne!
ironia nie bałaś się posłać Benia do żłobka???
andariel ja i tak najbardziej zakochana w ślimaku:tak: na kiedy ten strój/kostium potrzebujesz? a jak tam poradziłaś sobie z Leo?

Andariel - żółw czad ale Młodej w nim nie widzę...
Felkaa - witamy w klubie tych niewyparzonych gąb ;-)Ja dziś trochę latałam - np. po lekarzach :happy:
Jeśli chodzi o strój to koleżanka przyniosła mi czarny kapelusz który kiedyś jej córka użyła do przedstawienia Kota w butach gdzie grała tytułową rolę - będę zobowiązana za jakieś nietrudne inspiracje co do niego przyczepić żeby "czarownicowo" było - taki fun dla Krysi :-p
Mi odbija chyba od tej diety - coraz gorzej mi z nią jak się zrobiło zimno, jutro kontrola :eek: - ciasteczka owsiane pichcę....

hej
po chorobie Mateusza ani sladu, jak szybko przyszła tak poszła, dziś 36,6 st i szaleństwo... :-)
no i dobrze że kupy już ok, ale dupkę na czerwoną i bolącą

ale ze mną gorzej dostałam L4 do końca miesiąca! i teraz antybiotyk na tego grzyba co wam pisałam candida, a jak on nie podziała to badania w specjalistycznym laboratorium - najbliższe co bada te cholerstwo jest w Ostravie!! w Czechach!!!
a w pon seria badań rtg płuc, bakteriologia jamy ustnej i morfologia pod wzgl hormonalnym (tarczyca) - MAM DOŚĆ!
czuje sie jak wrak człowieka i do tego łeb mi dziś pęka...
dobrej nocy wszystkim

tylko widzisz forever - mi się to potem straszną czkawką odbija, obiecuję sobie i mówię: zamknij się! ale jak widzę pewne rzeczy to pomimo największych chęci - kurna nie umiem się zamknąć... już szukam czegoś dla Czarownicy;-)
kati wow, rewelacja, że z Matim ok!!! no ale z Tobą... no mało ciekawie to brzmi:sorry:

Hej, wiecie, tak dzisiaj zatęskniłam za Wami! I zamiast pisać, zaczęłam czytać forum od początku:-D:szok: Ale to było! Te emocje, że są 2 krechy...:)
I wiele z nas, które tak mi bliskie były a zniknęły... Dagamit, kat, Blusia, lilmaja, tusen paulinkaJoL- o właśnie- jest nowy suwaczek, u JoL ( ktoś Ją pamięta) będzie 3 dzidziuś- synek! A Karmelia urodziła Jagódkę.
Pamiętacie jeszcze te dziewczyny? Pamiętacie jak to na początku było?? Dawno nie było też Setany, agabre...
Ja jestem z doskoku od kiedy pochałania mnie praca, ale tak całkiem bez Was- nie da się już żyć!

Kati, też mi wyszedł i to ponoć norma jak brałaś antybiotyki ( nawet kilka mcy temu) i nic się z tym nie robi, 80% populacji rzekomo go ma. Chyba, że u Ciebie coś innego? Ja o candidia albicans mówię.
ps. Pojechałam do innego miasta, do alergologa i powiedział, że z buzi wymazu się nawet pod uwagę nie bierze, musiałby być to wymaz z zatok np. bo w buzi, gardle,ciągle siezmienia, wyniki są nieadekwatne.
Ja mam teraz 2 miesięczne leczenie zatok. Wszystko od kretyńskiej alergii. Kojarzę, że i Ty masz często zatoki. Polecam badanie endoskopowe. Ja jadę na sterydach niestety i płuczę codziennie zatoki, za miesiąc końćzę kurację, ale już jest i niebo lepiej ( a męczyłam się latami)

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima mnie nie ma z Wami od początku, ale jestem z Wami więcej niż zżyta:tak: faktycznie jest Ciebie mniej na forum niż kiedyś, ale Jesteś! ps a poczytaj czasami bb od końca:-p
forever a może by jakąś broszkę przypiąć np pająka?:-p albo jakieś fikuśne piórka/wstążeczka/wstążeczki? no i koniecznie miotła:laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry