czesc dziewczyny
dwa dni neta nie miałam, czulam sie jak bez ręki....do tego ostatni weekend był imprezowy-7 urodziny Dominisi. Bałam sie jak ja to wszytsko przygotuje, ale sie udało i Misa zadowolona, dostała fajne prezenty i najważniejsze,że ona szczęśliwa.
Mama M jak Mati ze spaniem w dzień??? Norbert cały weekend nie spał , bo nie byo go jak położyć, mieliśmy nadzieje,że to coś pomoże z jego spaniem w nocy i dupaaa. zasypiał na siedząco o 18 co poskutkowało tym,że sie totalnie rozlegulował i niedość ,że sie budzu w nocy to wstaje o 4-5 rano i koniec spania. dziś juz wyłam z bezlinośći i wkurzenia, bo ja w nocy źle śpie, starsznie mnie bolą reęce i nogi, bo puchną i naprawde potrzebuje snu. poźniejw dzień jestem totalnie nieprzytomna i nawet nie mam sily mowic do niego:-

-

-(
Kati jak mały, temp spadła? to cie choroba nieźle wzięła . mija coś?
andariel zazdroszcze tej starej książki kucharskiej, uwielbiam takie stare rzeczy, są takie magiczne dla mnie
asinka jak ninka?
felka piękne zdjęcia na zdjęciowym
ironia taki urok własnego biznesu, mnie ciągłe martwienie o to czy będe miała lekcje, czy ktoś ich nie dowoła po prostu dobijało, nie nadaje sie do tego
ide coś porobić, dom zawalony, zaczełam prać rzeczy i generlanie mam bałagan:-(