reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Na spacerze z Młodą nadrobiłam :happy:
Przede wszystkim Majqa1 - gratulacje :-) I męża też :tak: Jak się czujecie ?
Traschka - jakoś Ikea mnie ostatnio nie wciąga... :zawstydzona/y: Ale nocniki mają fajne. A co chcecie na balkonie robić ? A podobno kryzys jest. :shocked2:
Asinka85 - czytam Twój wpis z 28.04. i nie podoba mi się on nic a nic:no: Co do napięcia też jeździliśmy na rehabilitację i wszystko się ułożyło - jeśli już masz skierowanie do neurologa to idź, najwyżej Cię odeślę i powie, że po wakacjach. Masz do tego prawo skoro coś Cię niepokoi.
Aestima, Andariel - niestety większość pracodawców potrafi pracownikowi na głowę wejść jeśli jest za dobry. Przerabiałam to, po powrocie z macierzyńskiego troszkę się zaczęłam stawiać.
Mrsmoon - jak się czujesz po zabiegu no i jak w Wiśle ?
Aestima - masz jakąś metę godną polecenia w Pradze ? No i polecam się nieustająco zdjęciowo ... :-p
Madzioolka - b.niefajnie z T.... :-(Widzę, że u Was to takie sezonowe problemy tj. gdy zaczyna się sezon nurkowy. Jeśli Cię pocieszy między mną a Tatą Młodej iskrzyło bardzo na wyjeździe - nie do końca w pożądanym kierunku ;-)- nieogarnięty, narzekający a na koniec stwierdził, że nie jest przyzwyczajony do zajmowania się dziećmi i traktuję go jak zepsutą niankę.:eek: W każdym razie się nie daj :tak:
Martadelka - dzięki za zainteresowanie, jakoś się nie mogłam zabrać do napisania a wi - fi było tylko przy recepcji - wieczorem padałam razem z Młodą.
Dubeltówka86 - no to nieciekawe klimaty zważywszy na Wasze plany... Może jednak wszystko się poukłada. :happy:
Dziecię mi się rozgadało i jakby wydoroślało. Wogóle robiła furorę wszędzie gdzie się pojawiła, co często było wygodne :-p B. szybko wchodzi w interakcję z ludźmi, według mnie jest aż za bardzo otwarta - np. bez problemu daje się brać obcym na ręce.

Ostatnia edycja:
reklama
Welcome back, forever:cool2:moje dzieciaki też otwarte, fajne to jest; ale na szczęście na ręce brać się obcym nie dają.
Trasiu, marta - no wiem, wiem, macie świętą rację; tylko mnie już nerw okrutny na to auto bierze:crazy:

na grillu było świetnie - cały dzień na powietrzu, dokoła zieleń i ... kukułki:-)dzieci umorusane i przeszczęśliwe, za takie okolice kocham Ziemię Lubuską:tak:

Heja !

Wróciliśmy z baardzo długiego weekendu bo byczyliśmy się już od 25 kwietnia :-D
Najpierw przejażdżka przez całe Niemcy do Kołobrzegu - w jedną stronę super w drugą od katowic na syrenie ;-)
Wypoczeliśmy potańczyliśmy mam dużo bursztynów, nawet kąpiel do kostek w wodzie 6 stopniowej zaliczyłam :-D

Póżniej Jasło-Krosno - zawody balonowe i odpoczynek, a wczoraj i dzisiaj Limanowa i grillowanie z dziadkiem :)

Wreszcie się wyluzowałam, Michał przejął stery ojcowskie i nakazał się napić porządkie co by do wakacji starczyło balowania :) i ... siedziałam i siedziałam przy drinkach i pół butelki żubrówki poszło nie wiem gdzie? :szok:
tata i wujek również pobawili :) Wreszcie odstresował się po wyjazdach i pracy :tak:

A faceci jak to oni bawić się ok ale nikt nie pamiętał że BEni się budzi o 6 :)

Złapałam jakas infekcje i jestem nie do życia :( Strasznie boli i piecze :( Do tego gardełko zszarpane od śmiania się wczoraj i gadania. mam nadzieję że się nie rozłożymy :)

andariel - nie daj się.. ja tez pipowata co do aut i się poddaję ale też potrafię zacisnąć pośladki bo przecież auto nie powinno wygrać :) trasia dobrze prawi, może cos ze sprzęgłem jest ?

forever - czekamy na foty młodej i was :) na pewno opaleni jesteście :)

asinka - jak tam maluchy? :D ninka rośnie jak na drożdzach :D słodzinka

marta - a u was jak po weekendzie? odpoczełaś ? :)

aestima - ciekawe jak jutro bedzie u twojego michała w pracy czy szef będzie miał focha za te dni wolne :) poza tym ludzie to maja tupet ! Wszystko robi i nawet nie ma kiedy odpocząć ! Czy Miesiowi zszedł już fioletek?

madziolka, dubeltówka i inne chorowitki - dużo zdrówka :tak:

Ha udało mi się nadrobić ! :-)

forever - dziękuję; po porodzie nie ma już znaku no może w kg jeszcze :zawstydzona/y:. Maluch rośnie jak na drożdżach. Ja chora na maźa i stresa mam coby go nie zarazić. Więc chodzę w maseczce... Co chwilę sprawdzam czy aby nie ma gorączki :-(. Fajnie że wyjazd się udał

Dziewczyny prosze was o magiczne kciuki tak zacisniete mocno z calej sily...jutro ide do siostry dyrektor blagac ja o przedluzenie umowy,o jakakolwiek umowe zeby zyskac macierzynski please!!!!!!!!

dzień dobry!
ja tak jak andariel sprzed paru dni - pisałam ostatnia i witam się pierwsza:-p
moja mała obudziła się dziś o 5 i nie chciała spać...

marta- kciukasy zaciśnięte ! :D będzie dobrze tylko z powerem i pewnością siebie ! dasz rade !

majqa - a co to za choroba ? :) super ze po porodzie juz ok ;-)

ja kaszle i padam na mordkę eh :(

reklama
Dziewczyny dostałam w nocy smsa od forever: "jesteśmy w szpitalu, Młoda spadła do tyłu z krzesełka do karmienia na terakotę, ma pękniętą kość ciemieniową. Obserwacja".
Z tego co pisałyśmy później wynika, że złamanie wykazało prześwietlenie rtg, ale Krysia ma się wyśmienicie.

To co, kciuki zaciskamy by na obserwacji się skończyło!

Do góry