reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry
jejku! dwa dni w domu z Emi - coś wspaniałego! niesamowita odskocznia! aż się nie chce wracać do pracy...:baffled:

Aestima tak mi przykro i szkoda Miesia:-( zdróóóówka!!!
Silva ło matko... co za pora do stawania??? mi dziś Emi dała pospać, ale nawet się nie chwalę do której co by Cię nie drażnić...:sorry: ponawiam pyt forever: jakie ciacho upiekłaś???

Ostatnia edycja:
reklama
A takie - samo zdrowie:)

Razowiec na bananach czyli bananowe ciasto z mąki razowej - puszka.pl

A z tym wstawaniem to nie wiem co mu się stało... 21 miesięcy spał minimum do 7. Nigdy przenigdy wcześniej! No rozumiem przestawienie na 6, ale na 5 to jakiś żart. Oby do zmiany czasu, może coś pomoże... bo późńiejsze kładzenie spać w ogóle nic nie zmienia:(

Aestima - współczuję, bidulek Miesio. Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego swędzenia. Szymi zaszczepiony na szczęście na ospę.

Lecę sprzątać, bo młody gniewny właśnie kimnął - mój salon wygląda jak po eksplozji meteorytu. A kuchnia... :szok:

silva ale ośr to odra+świnka+różyczka :-p ale na samą ospę chyba jest szczepionka, tak mi się cos obiło o uszy ale mogę się mylić ;-)
Aestima no to i my też tej przypominającej nie mielismy, nie spieszy mi się :p

ja mam totalnego lenia... Emi dziś łaskawa i jak nigdy trochę bawi się sama:shocked2:

Silva
dawałaś cukru czy zamiennik? to dawałaś ospę razem z ośr?

Madziolka - Priorix Tertra to odra+świnka+różyczka+OSPA właśnie, tylko ospę trzeba po kilku tygodniach doszczeoić drugą dawką...

Martadelka - dałam tylko rodzynki zamiast cukru - ponad pół szklanki, ale następnym razem chyba jeszcze ciut dosypię bo lubię słodko:)

odkąd Emi je sama, mam o jakieś 5min 'spokoju' - bezcenne:-D

Aestima
to ile Miesio śpi w ciągu dnia?

a czy któreś dziecko oprócz córci agabre nie ma drzemki w ciągu dnia???

reklama
Do góry