reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry
jejku! dwa dni w domu z Emi - coś wspaniałego! niesamowita odskocznia! aż się nie chce wracać do pracy...:baffled:

Aestima tak mi przykro i szkoda Miesia:-( zdróóóówka!!!
Silva ło matko... co za pora do stawania??? mi dziś Emi dała pospać, ale nawet się nie chwalę do której co by Cię nie drażnić...:sorry: ponawiam pyt forever: jakie ciacho upiekłaś???

Ostatnia edycja:
reklama
A takie - samo zdrowie:)

Razowiec na bananach czyli bananowe ciasto z mąki razowej - puszka.pl

A z tym wstawaniem to nie wiem co mu się stało... 21 miesięcy spał minimum do 7. Nigdy przenigdy wcześniej! No rozumiem przestawienie na 6, ale na 5 to jakiś żart. Oby do zmiany czasu, może coś pomoże... bo późńiejsze kładzenie spać w ogóle nic nie zmienia:(

Aestima - współczuję, bidulek Miesio. Nie chcę sobie nawet wyobrażać tego swędzenia. Szymi zaszczepiony na szczęście na ospę.

Lecę sprzątać, bo młody gniewny właśnie kimnął - mój salon wygląda jak po eksplozji meteorytu. A kuchnia... :szok:

silva ale ośr to odra+świnka+różyczka :-p ale na samą ospę chyba jest szczepionka, tak mi się cos obiło o uszy ale mogę się mylić ;-)
Aestima no to i my też tej przypominającej nie mielismy, nie spieszy mi się :p

ja mam totalnego lenia... Emi dziś łaskawa i jak nigdy trochę bawi się sama:shocked2:

Silva
dawałaś cukru czy zamiennik? to dawałaś ospę razem z ośr?

Madziolka - Priorix Tertra to odra+świnka+różyczka+OSPA właśnie, tylko ospę trzeba po kilku tygodniach doszczeoić drugą dawką...

Martadelka - dałam tylko rodzynki zamiast cukru - ponad pół szklanki, ale następnym razem chyba jeszcze ciut dosypię bo lubię słodko:)

odkąd Emi je sama, mam o jakieś 5min 'spokoju' - bezcenne:-D

Aestima
to ile Miesio śpi w ciągu dnia?

a czy któreś dziecko oprócz córci agabre nie ma drzemki w ciągu dnia???

reklama
Do góry