reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzien dobry
też zawsze placze, ze wekend tak szybko leci. a malego coś bierze:no: lece , mam dwie lekcje dziś
milegooooo

Ale tu pusto:szok: Michał w sklepie, mały śpi a ja powinnam przygotować się na jutro, zorbić obiad i ogarnąć chatę, ale... nie chce mi się:sorry2:

hej
no sennie, jakos tak niemrawo tez chce wiosne....jakoś nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. może i ja skusze sie na malowanie farbami z dzieciakami

hej marta:-)
ja dziś piekę sernikobrownies z truskawkami - koleżanka z pracy ma jutro urodziny i tak nas naszło, że pewnie nie przyniesie nic słodkiego (choć przecież nie ma obowiązku buahahaha), więc my przyniesiemy:-D

hmmm....no nie chce mi sie piec cista, w ogóle na nic ochoty nie mam, nie ma jak wyjśc z dziećmi na dwór, sypie i wieje, pojśc do kogoś tez średnio bo dzieciaki koleżanke chore, norbert zreszta tez zaglucony bo go bierze i wszytsko na wielkie NIE dzisiaj. wczoraj miałam taka sytuacje, która po raz kolejny wytrąciła mnie z równowagi ( w której i tak nie jestem już od 2 miesiecy) , nie umieim sie pozbierać do kupy.... dobra nie marudze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry