reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej,
jeżeli chodzi o wróżby, to ja raczej nie, ale doceniam bardzo doświadczonych bioenergoterapeutów, w takich " moc" wierzę, ale niestety 85% os. w tej branży to dla mnie hochsztaplerzy :sorry:
MamoM., jesteś b. dzielna! Naprawdę:tak: Ja ledwo jeden dzień bez M. wytrzymałam:zawstydzona/y: I noc...:-p:-D Na szczęście dzisiaj wraca. A w nocy tak mi nieswojo było samej, że wzięłam do siebie Miesia i jak spał obok- dopiero usnęłam:szok: Już się nie dziwię, że codziennie między 1 a 3 ląduje u nas- samemu śpi się bardzo niefajnie:no:

Ostatnia edycja:
reklama
odnośnie wróżenia.....ja skorzystałam raz z takiej oferty od osoby, którą znałam tylko online, 90% mi sie sprawdziło, czekam z ciekawościa na ostatnia rzecz, którą mi napisała czy sie sprawdzi, tylko teraz pojawia sie pytanie które nasunęło mi sie po przeczytaniu kilku książęk na ile to jest prawda a na ile siła sugestii i zakodowania sobie pewnych rzeczy??? ciezkie pytanie ale najlpesze było, jakna koniec studiówwybuchła afera, że jedna praca niby jest ściągnięta....od razu wiedziałyśm z koleżankami o którą z nas chodzi, bo ta dziewczyna wróżyła mi i dwommoim koleżankom i jednej wywróżyło tą sytuacje...ciekawe

mama m decyzja bardzo trudna....miała o sobie napisać ale musze isc do dzieciaków

Hej,
Dubeltówka86 - ambitny plan :tak: Też z prawkiem.
Andariel - to jest nowe Depeche Mode ??? :szok:Ja Listy Trójki z 1000 lat nie słychałam a kiedyś - z 20 lata temu to nie wyobrażałam sobie soboty - kiedyś to była sobota - bez niej :no:
Co do wróżenia - podchodzę z dystansem - 2 x była u wróżki a raz u wróża. Raczej terapeutycznie :-p
U nas mieszanie - znów Młodej musiałam wprowadzić Tobrex bo oczki lekko podpuchnięte i wydzielina na rzęsach plus mokro pod nosem więc postanowiłyśmy nie zarażać znajomych Dzieci w ramach gratisu przy wizycie. Za to mi oko spuchło obłędnie - wczorej jeszcze było w miarę - byłam na dyżurze okulistycznym, to tylko zapalenie gruczołu w oku, kropelki, okłady ale jak na razie bez spektakulanego efektu - wyglądam koszmarnie plus z oka cieknie :baffled: Więc my z ten weekend niezbyt outodorowi. :sorry:
No ale rano na bal poszłyśmy - kreacja Młodej elfio - motyla ale inna niż do żłobka. Ok. 20 dzieci np. Świna Peppa ze skrzydełkami :crazy:. Wiem już że popularne są biedronki i pszczółki ale mam kupioną w Smyku na wyprzedaży opaskę mogącą być bazą do pająka, czarne ubranko, góra z motywem sieci pajęczej i obleci. Alternatywnie kupię strój kotka na Alllegro. Księżniczką czy wróżką w wiadomym kolorze dziękujemy.:no:
Młoda się bawiła rewelacyjnie - animatorki były zdziwione, że odważna - ja już nie :sorry: - była jedną z najmłodszych i zachowywała się lepiej od starszych dzieci. No ale był mały zgrzyt z poczęstunkiem - zjadła 8 herbatników z tych większych i była gotowa kontynuować oraz wyraziła niezadowolenie - płacz - gdy powiedziałam, że idziemy się bawić dalej. Ogólnie b. ogarnięte Dziewczę.
Była moja koleżanka z 10 miesięcy starszą córeczką - księżniczka w kolorze fuksji ale bez kiczu - ze smoczkiem....:szok: Aż się Krysia zdziwiła....
Miejsce bardzo fajne, chodzi tam corka koleżanki - no ale nie tanie i kompletnie nie po drodze.
I jeszcze z serii inteligentny tatuś - zabawa - dzieci na dużej płachcie materiału w koło - z kawałków - z uszami po bokach, rodzice trzymają za uszy i kręcą śpiewając, tam gdzie Młoda ciasno, w drugiej części luz. Krysia bliżej obrzeża siedzi, trzymam za uszy płachtę w górze. I mądry tatuś ładuje swojego z 5 latka niemal Młodej na głowę praktycznie na skraj maty co ja od razu czuję w rękach.... Oczywiście nie poczuwa się aby mnie zastąpić czy wesprzeć w kręceniu.... Dobrze, że za chwilę się zabawa skończyła bo bym coś powiedziała w temacie. Krysia też się skrzywiła...:eek:
Jeszcze dodamy, że my wczoraj u fryzjera byłyśmy - szybko, sprawnie, bezproblemowo, mam nadzieję na miesiące spokoju. :-p
Wieczorem Babcia nar 2 z Jej problemami i koniecznością życiowej asysty - np. koniecznie muszę mieć odżywkę do włosów - własnej nie wzięła - bo ona włosy musi umyć a bez odżywki nie rozczesze :baffled: czy dlaczego ktoś nie chce wstać wcześniej aby Ją z dworca odebrać jak na miejsce może dotrzeć busikiem ale kolej wygodniejsza i tańsza.... Ehhh... Ale Młoda szczęśliwa :-) Już łapie, że ma dwie Babcie :-p Do sklepu nie pojechałam, wyspać się nie wyspałam - Babcia się tłukla od 5.30. - a 7.30. już było "Mama am" - w tygodniu o tej porze to my już po pierwszym śniadaniu.

Ostatnia edycja:
Marta24 - akurat koleżance sama sprzedałam namiar na imprezę skoro nas zaprosiła do "jej" przedszkola za tydzień. :-p
Larvunia - znaczy się kukułka jesteś ;-)

reklama
Do góry