reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ironia ;*
Madzioolka cześć, tak byłyśmy dwa razy w szpitalu z Misiulą niestety.
Raz duszności, oddech traciła przy zapaleniu oskrzeli a drugi raz zapalenie płuc którego 2 tyg w domu kuracja nie przynosiła skutku... po miesiącu wróciłyśmy z powrotem do szpitala, wydaje mi się zr to te oskrzela nie doleczone były..... no i synek to tak na doczepkę z zapaleniem płuc też dołączył do szpitala, oj działo sie działo...

ironia:rofl2: ale teraz to na serio pokazałaś swe drugie (a może pierwsze?) oblicze - sentymentalna, uczuciowa, okazująca uczucia, wylewna etc.:rofl2: hahahaha;-)będziesz musiała się nieźle napracować by przywrócić swe poprzednie oblicze na bb:-D

Zapomniałam napisać wczoraj, że mijaliśmy Bajora tuż przy przychodni, w której byliśmy z Leo. Kurdupelek z niego.

Wy pijecie, a ja nie mogę - muszę być nie dość, że trzeźwa, to jeszcze stanowcza, by zapanować nad potomstwem, które mnie dziś nie słucha i nawet nie wygląda na zmęczone:dry:

Mój starszak też się buntuje ... ale nie chodził do przedszkoa to i nie zmęczony.
Misiula już śpi , ale ona drzemek nie ma w ogóle w dzień więc padła ;-)

Larvunia, właśsnie widziałam, ze teraz jesteś wróżką:szok::tak: Zdrowia dla dzieci!!!

Co do zwolnień, w lubuskim tak jak... wszędzie...

reklama
Do góry