reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
A mi się zawsze podobały tylko Michały ( w sensie faceci o tym imieniu, choć samo imię też)! I synka tez chciałam Michasia zawsze, ale skoro mąż Michał, to najbardziej z Michasiem mi się MIeszko kojarzy ( i z Miszą- bo Misza moim zdaniem brzmi najlepiej, ale tej walki już bym nie wygrała;) )

Trasia, może imię samo do Was przyjdzie na prodówce!?:) WIdzę, że jesteś gotowa do porodu psychicznie- ja jeszcze nie, strasznie szybko jakośta Twoja ciąża zleciała:szok::tak: A na tym etapie co Ty ja już miałam 2 tygodniowego Mieśka:szok:

A wiesz, faceci na porodówce zgadzają się dosłownie na wszystko, może Marcin zgodzi się na Jerzyka??:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak, jestem gotowa! :-)

a wy kochane czerwcówki bierzcie się do roboty, bo dwa lata różnicy wieku są dla maluchów fantastyczne! I tak już się spóźniłyście ze staraniami!
Z jednej strony tak sie cieszę na takiego małego żuczka w domu a z drugiej strony marzy mi się, zeby maluch miał już tyle, co Marysia teraz;-)

Adariel dzięki na reszcie czuje sie lepiej nawet na dworze dziś byłam na 15 min Mati miał ubaw na sankach a M. jeszcze wiekszy
Trasiu to dobrze, że już przygotowana jesteś do rodzenia :-) ja rodzić bym mogła, ale nie wyobrażam sobie mieć takiego maluszka przy Mateuszu - za żywym dzieckiem on jest. Ale widzisz ja jestem młodsza o 22 miesiace od mojego brata ;-) :-)
no i faktycznie forum ruszyło na całego ale teraz wszystkie chyba czekamy na twój poród :-)

reklama
kati, no to świetnie!
trasiu - pitolisz (z tym żuczkiem co to miałby być już tak duży jak Marysia):-p

wrzucę Wam jeszcze 2 fotki z dzisiejszego spaceru - dzieciaki na sankach i śpiący (umordowany sankami chyba) Leo:
Zdjęcie0587.jpgZdjęcie0591.jpg

Do góry