reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

jak samopoczucie wieczorem? kołatania itp brak?
poczułam się jak starowinka oczekująca Damy z kosą:rofl2:
dzięki za troskę, kasiawilde:-Dale mi się teraz chce śmiać:-D no i ok jest - będę żyła:-D
kati dobrze pisze Aestima - Mati na pewno prędko wydobrzeje!!!

a ja dziś ścięłam włosy! tzn. skróciłam, bo miałam już za łopatki i wkurzało mnie, że np. w nocy Leo mi je przygniata i potem ruszyć się nie mogę:tak:

Aestima - w jasnym, a zwł. jednolitym wnętrzu takie wzorzyste też będą dawały fajny efekt; no i w ogóle, tekstylia mogą zdziałać cuda! sama będziesz szyła te rzeczy?

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima kati co do przechodzenia choroby lżej przez dzieci to u nas się to zupełnie nie sprawdziło... Kubi przeszedł ją najgorzej ze wszystkich, najwyższa temp i najdłużej go trzymała...

andariel Aestima a napiszcie coś więcej o tych leukocytach (leukopatii?)... moja siostra właśnie tak ma, że zawsze ma bardzo niskie leukocyty (swego czasu różnymi podejrzeniami nas straszono), ale właśnie ogólnie wyjątkowo zdrowy z niej osobnik jak na tak złe wyniki...

no właśnie z mojej mamy też wyjatkowo zdrowa osoba! to jej pierwsza choroba od lat! U mamy podejrzewano nawet białaczkę, ale to nie to, nie wiadomo skąd to się wzięło, od 4 lat tak ma i ma to jakiś związek z nieprzyswajaniem b12 ( co jakiś czas ma zastrzyki). A i uczulam, że w leukopenii nie mozna brać ibupromu!!!

Aestima a jak to wykryć? że to właśnie ta choroba? bo właśnie u mojej siostry w zeszłym roku podejrzewano białaczkę... ale obalono... a w sumie fajnie było by wiedzieć czy to to? i czemu nie można brac ibuprofenu?

andariel najpierw chciałam spytać po prostu czy nie masz dziś ataku paniki? ale pomyślałam, że to zbyt bezpośrednio :p widać niewiele lepiej mi wyszło, haha!

:-D:-D:-Dprzynajmniej się pośmiałyśmy:-D

Aestima - pierwsze słyszę o tym ibupromie:szok: ale czy to oznacza, że wszelkie specyfiki zaw. ibuprofen jako subst. czynną odpadają??? pytałam M. - nikt mu tego nie mówił jak dotąd;

kaiawilde, to nie tylle choroba co stan, leukocyty poniżej normy, to już leukopenia jest. ibupromu- nie wiem czemu , ale mama wzięła 8 ( w ciąu całej doby) i lekarka stwierdziła zatrucie efedryną i powiedziała, że przy leukopenii ibuprom zakazany!

ale kasiawilde - przede mną długa nocka, może jakieś kołatanko się pojawi;-):-p
dziewczyny, przecież właśnie wtedy w szpitalu lek. też mnie nastraszył białaczką u Leo!!! jak nas chciał do CZD transportować; tyle że tuż po zabiegu na tym nosku, kontrolne wyniki pokazały wzrostową tendencję, więc żadna białaczka; ale strachu to się wtedy najadła, nie powiem;

reklama
Do góry