hej z rana :-)
trasia widzę ze naprawde cie ta wyprawka wiele sił i przemysleń kosztuje :-( i mi sie smutno zrobiło ze tak musisz kombinowac...
nie wiedziałam ze mieliscie z Marysia problemy z karmieniem, u nas karmienie to była totalna porażka i skończyło sie po miesiącu, zabiegiem chirurgicznym i przejsciem na mm
a wogóle jak teraz spanie Marysi? sama usypia? nie budzi sie w nocy?
co do zwrotu kosztu za rozmowe z CP to raczej watpie, to ja mam sprawe wiec ich to nie obchodzi, ale juz nie mam zamiaru dzwonic niech teraz oni dzwonia i wyjasniają, ja teraz tylko e-maile bede im pisac
martadelka super ze Emilka tak dobrze czuje sie u twojej babci, no i potrafi usnąć a dzieki temu wczesniej wam chodzi spac
zastanawiajace ze u dziadków (tesciów) spanie nie jest mozliwe a u twojej babcie jak najbradziej, oj cos oni kręcą
no ja sie troche nie dziwie e-mailem z windykacji bo to niby zaległośc z czerwca, ale do jasnej ch.....y wczesniej nie raczyli dac znac ze cos jest nie zapłacone, na zadnej fakturze nie było zaległości, wszedzie saldo na 0,00 a na ich stronie obsługi klienta nie było takiej faktury az do wczoraj (pokazała sie po rozmowie z tym gościem)
co do Matiego to jak to Mati raz sie pieknie bawi a za chwile buczy i wszystko go złości, zebole mu wychodza i czesto jest rozdrazniony byle czym, a jak dorwie cos do gryzienia to jakby w szał wpadł tak gryzie i nie wazne co ławe, fotel czy zabawki
forever pokaz, pokaz dzieło Krysi
mrsmoon pewnie ze pisz w wolnej chwili co u was i jak Maja?
miłego dnia babeczki
u nas znowu strasznie wieje, pada i znowu ze spaceru nici :-( a ja na poczte musze isć, ta pogoda mnie denerwuje :-(