reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Marta24 - najlepszości :-D, moja kumpel a chrzestna Młodej też z dziś :-p
No niestety ogórkowa z garkuchni "Okropna Matka" została odrzucona i dopiero mocny tiuning marchewką uczynił ją zjadliwą.
A ja przywiozłam zamówienie z eko - sklepu, chyba pomrożę mięska w porcjach bez gotowania.
Weekend bez Młodej mi się szykuje :-:)-:)-(, jadę z Tatą Młodej ograniać działkę.
Podcza nocnej burzy obudziłam się ja - a sen mam mocny - Młoda gdzież tam.... :-p
Jakoś weny nie mam do niczego a roboty jak zwykle huk :baffled:

reklama
mloda ma 5tego zęba.... i nie gryzie nimi a przy ssaniu piłuje mi o brodawkę
unhappy.gif
Ból okropny
unhappy.gif
Przerywam co jakiś czas i zmieniam cycki, bo bym nie wyrobiła. Mam strupy..... eehhh.... To znak, że to już czas na odstawienie...
Miałam to zrobić jak młoda skończy rok , już dawno zamierzałam z zakupem mleka z proszku a tu proszę los sam pcha mnie w tę strone.... ciężko mi się z tym rozstawać oj ciężko, jeszcze dziś na dobranoc zagryzałam wargi przy cycoleniu.... ale dałam jej. Oj będzie płacz.... mój i jej.

to sie pożaliłam, ide teraz pocztac co u Was....

hej laski
ja poswietowalam wczoraj i dzis lekki bol glowy hehhe, niestety polozylam sie z dominika jak ona usypiala i usnelam razem z nia i ze swietowania z mezem nici ech

sasiad zrobil kolo nas na rzece mala tame, ale cudnie szumi, jak sie zamknie oczy to tak jakbym byla nad taka rzeka z tamamami za Zamsciem, nie moge sobie teraz miejscowosci przypomniec,

madziolk a wiesz ze kolo mnie buduja ikea'e??
lavunia dasz rade, wiem ze ci zieko ale sie uda, ja tez wyłam
asinka jak tam?

koncze bo mnie mlody gryzie i wyje bo chce na dwor isc

hej, ja tylko wpadam i wypadam, bo w trakcie pakowania jestem - dziś jadę z Mają i siostrą do rodziców, lapka zostawiam A, więc tylko telefon będę miała do dyspozycji:-(

hejka
no o dziwo obyło się wczoraj bez kłótni z M haha nawet zaczęły mnie śmieszyc te nasze kłótnie - dziwne, co nie?:dry: mała wczoraj poszła spać o 22,15!!! jeszcze musiałam jej obiadek zrobić na dzisiaj, przygotować ciuszki do dziadków i poszłam spać o 24, miałam dosyć
trasia, moon ja w ostatnią sobotę wybyłam z domu o 7,30 bo Emilka stała pod drzwiami i robiła 'papa' a to oznacza 'mama chcę na dwór':-D
andariel po ostawieniu Emilki od piersi wróciłam do niezbyt mądrego trybu odżywiania się i śniadań nie jem, ja nigdy śniadań nie jadła, dopiero w ciąży i podczas karmienia musiałam 'zadbać' o siebie a raczej Fasolinke
;-) także u mnie poranna toaleta, parę łykówk kawy, ubieram małą i sru na spacer.
asinka
aaaa to super:-)
marta imieniny mam 19 lutego;-) a Ty?:-) teściowa była miła?:szok::-D to masz ją w garści:-D:-D:-D
dubeltówka a gdzie robisz tatoo?:-)
forever ale o co chodzi z tą "Okropna matka'? a Ty po ugotowaniu porcjujesz mięsko? widzę, że działka to niekończąca się historia...?
lavrunia współczuję bólu:-(

Cześć :)
zasypiam na siedząco - podoga mnei dobija...
Wczoraj wzięłam pierwszą pigułe a dziś od rana boli mnie żołądek i juz sobie wkręcam że od tego choć to pewnie bardzie wina banana zjedzonego w samochodzie w drodze do pracy na pusty żołądek któego popiłam kawą... jak wczoraj przeczytałam ulotke tych tabsów to byłam załamana i w szoku: efekty nieporządane występujące częściej niż i 1 na 10 osób - trądzik!!!!! ja zawsze myślałam że na tabsach to się cera właśnie poprawia.... oj czarno to widzę... ;/

Marta wiem że gdzies w tamtej okolicy budują, ale ruszyło już?? robią juz coś?? czy na razie tylko działko pod ikee kupiona?? Czekam z utęsknieniem az powstanie :-)

asinka - melduj sie !!! ,

niania jak zwykle nawaliła.. nie było jej wczoraj dzis i w pon nie bedzie... :angry::no::angry: od lipca bedzie nowa pani musze ja tylko oblookac bo na fb to za mało ;-) szalg mnie trafia ze musze placic komus kto sie umawia i ma to w dupie :baffled::baffled:

beni szaleje a ja mam w cholere pracy :baffled::baffled: jak beniu wiszczy do słuchawki to mowie klientom ze mam urlop ale i tak zajelam sie ich sprawą :nerd::nerd: szkoda tylko ze mam wieczny urlop :-( :crazy:

jutro M ma walne wiec znow go nie bedzie a roboty mam huk, okna nie umyte, paczki z ciuchami leza miesiac do wyniesienia nic w domu nie zrobione :baffled::dry:

a zegarek nie chodzi od miesiaca i ciagle mysle ze jest 9 :crazy:

reklama
heloooł
wczoraj czułam sie paskudnie przez @, ale dzis juz ok, choć nie boli o dziwo, przed ciążą to słaniałam sie z bólu. No i niech tak zostanie.
Marta spóźnione ale OGROMNE ŻYCZENIA URODZINOWE :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Zołza ja to jak mam wolne to i o 8 wychodze, a od obudzenia to mi jakieś pół godzinki schodzi chyba ze mały walnie kupola to więcej ;-), ale ja do prawy wstaje o 6, więc siła przyzwyczajenia a niby zawsze chce pospać:baffled:
Adariel niby wychodzi z pracą prawie na zero, ja też tak mam ale zawsze to sie wkurwisz na innych ludzi (jak masz taka prace) a nie na swoich, odpoczniesz troche inaczej, zmęczysz sie inaczej i zawsze z utęskinieniem wracasz do dzieci :-)
Zołza ja mówiłam "hali hali" od głaskania, halania
Madzioolka Mateusz to mega wielki przytulasek, całuje wszystkich (no prawie) i przytula sie bardzo często
Trasia hej trzymaj sie :-)
mrsmoon miłego wyjazdu
Asinka jak tylko nie bedzie padać do 13 to przyjeżdżam, napisze Ci pw z nr telefonu to puść mi sygnałka mój sie zaczyna na 609
forever owocnej pracy na działce
larvunia trzymam kciuki za Was, mój płakał (ryczał, wył wyginał sie itp. ) tylko jeden raz, od wtorku zasypia w miarę fajnie troche pomarudzi, pokwęka i zasypia zawsze kładziemy sie z nim razem na łóżku i musi sie ze mna wyprzytulać, ale jeszcze go karmie tak ok pół do godzinki przed spaniem. Tylko ty musisz być przekonana że tego chcesz i spokojna do końca, trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&&&
Marta fajnie masz z tym sadem i rzeka :-)
Martadelka my sie z M. pogodziliśmy bardzo przyjemnie i teraz jest super ;-)

Do góry