reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Andariel w banku parcuje moon, ja w ubezpieczeniach (zmieniamy się na dobre - nowe logo :p)

Martadelka zdecydowanie najważniejsze żebyście sie dogadywali z mężem, to Wy tworzycie rodzinę i to Wy macie być zadowoloeni i robić po swojemu a nie pod teściową i ją zadowalać - filozofia Zozły i jak najbardziej podpisuję się taką postawą!!! :)

Zozła nie dziwię Ci się że jesteś zadowolona z siebie - ja ogólnie też wolno się zbieram, no nie chce mi się zazwyczaj i już ale jak czasem wezmę doope w troki i się szybko ogarnę to od razu energia jakas tak przybywa i wszystko szybciej i łatwiej mi idzie :)

Ironia, dubeltówka zazdroszczę przytulaśnych dzieci - Maja się przytula jak nieobudzona jeszcze do końca albo bardzo śpiąca, a tak to zapomnij - jak widzi że się zbliżam z buziakiem to leje po twarzy (brutalna wersja 'głasiu, głasiu', tudzież 'cacy, cacy' w innych rejonach polski), w najlepszym wypadku tylko głowe odwraca...

A ja tam lubię letnie burze - lubię się bać :-):-D tylko że u mnei sie nie zanosi nawet nadeszcz póki co, choć dzis jest i tak juz chłoniej niż w ostatnie dni, więc może nawet wyjdę z Mają o ludzkiej porze na spacer...

W kwestii dzisiejszego obiadu - ja juz zamówiłam i zjadłam w pracy sałatke z kurczakiem a T jajecznicę... u nas od niedzieli nie był oobiadu, ani nam się nie chce jeść w te upały ani robić, jedynie jedliśmy zupę jarzynową która ugotowałam w sobote ale już zjedzona.

reklama
Maja się przytula jak nieobudzona jeszcze do końca albo bardzo śpiąca, a tak to zapomnij - jak widzi że się zbliżam z buziakiem to leje po twarzy (brutalna wersja 'głasiu, głasiu', tudzież 'cacy, cacy' w innych rejonach polski), w najlepszym wypadku tylko głowe odwraca...

Tudzież "aja" ;-) - jak się dowiedziałam od Kati na zlocie ;-)

My w upały lubimy chłodniczek albo młode ziemniaczki z maślanką/kefirem i tego typu atrakcje ;-)

a, czyli pokićkałam;-)
na obiad będzie spagetti z zielonym pesto, nic prostszego chyba w domu nie mam:-pno wyjątkowo nie mam weny do pichcenia, to wolę nawet nie próbować;

dumam mocno nad powrotem do pracy od nowego roku; wychodzi mi, że przy zarobkach zakontraktowanych umową i przy opcji prywatnego żłobka i przedszkola, byśmy byli może 200 zł do przodu:baffled:tylko, że jak się jest w pracy, to jednak wpada jakaś premia, jest szansa na podwyżkę itd., a z siedzenia w domu nic nie będzie; dojazd skm + tramwaj prawie 1,5 godz. w 1 stronę; może zdążyłabym odebrać dzieci ze żłobka i przedszkola o 19:baffled: to mnie chyba najbardziej męczy - czas dojazdu i powrotu z pracy;

Andariel to musisz się przekonac do jazdy!!! :)

zołza właśnie kojarzyłam że na zlocie ktoś jeszcze mówił o jeszcze jednym określeniu ale nie pamiętałam ani kto ani jak :p
Ja uwielbiam młode ziemniaki ale cos w tym sezonie rypia mi żoładek bardzo - albo trafiam na jakieś paskudztwa pryskane albo to wynik cc - bądź co bądź operacja... ;/

dzien dobry!
Jak zwykle tylko wyrywkowo:zawstydzona/y:

Madzioolka
z mojej Marysi taki sam przutulasek jak z twojej Mai, tylko na spiocha się udaje.

Ja dziś byłam na spacerze przed 8 rano, wyszłabym o 7 ale padało. W te upały pozmieniałam plan i wychodzę rano, że największy upał przetrzymać w domu. Ale moje dziecię wstało dziś o 4.30, jestem nieptzytomna.
Normalnie jestem gotpwa na spacer jakieś 40 minut po wstaniu.

Wróciłam po wojażach miastowych i padam na ryj...
Andariel ja to bardzo chętnie. Wcale się nie pogniewam :-p
Martadelka tak, ja się od razu zapisałam :-) Mam 4 lipca, więc już nie długo...
Dubeltówka na kiedy masz termin tattoo??

wpadam na chwile...wlasnie sprobowalam ciasto truskawkowe mrsmoon bo se upiekłam i jest zaje.....biste i co najwazniejsze łatwo sie robi:-D:-) wiec trasia mozesz smialo piec skoro a taka lewa reka do pieczenia upiekłam

a ja wlasnie mam przytulaska malego, on caly czas przychodzi i sie do mnie przytula, takie to slodkie jest, korzytsam bo pozniej bedzie jakies lalunie przytulal:baffled:

a i tesciowka zadzwonila z zyczeniami, przełamaa sie, milo rozmawiala i wyrazila nadzieje, ze moze w koncu do nich przyjedziemy:-)heheh i tu ja mam:-D lece do przedszkola

maratdelka nie masz dzis imienin????

asinka jak test ?

madziolka
- moj tez dlugo nie był przytulasny dopiero teraz taki mamusiowy :)

dziewczyny mam cos dla was :-D

Tata - najważniejszy mężczyzna naszego życia!Tato, tato, coś ci dam,
jedno serce, które mam,
a w tym sercu róży kwiat,

tato żyj nam ze sto lat.

Z okazji Dnia Ojca chcielibyśmy podarować Państwu coś wyjątkowego i jednocześnie podziękować za zakupy w naszym sklepie. W załączniku przesyłamy kod rabatowy, który upoważnia do zakupów z rabatem w wysokości 5 %.Dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem i zapraszamy ponownie !

Rabat: 5 %

Kod rabatowy : bobas_5

By skorzystać z promocji wpisz podczas składania zamówienia nasz kod rabatowy. Kod ważny do 31 lipca 2012 r.
Załoga bobas.pl
Fotelik dla dzieci Essian Tot Baby Seat131 złMuzyczny delfinek jeździk "Ocean Wonders" Fisher Price150 zł
Pościel 3-elementowa Bears Bon Dodo - kolor niebieski163 złPościel 3-elementowa Monkey Bon Dodo 163 zł
bottom.jpg

Asinka na 26-ego czerwca, z każdym dniem adrenalina wzrasta:-)i nie wiem za bardzo co mam ubrać tak żeby mu było wygodnie tatuować, a ja żebym nie była skrępowana, że za dużo odsłaniam:baffled: No właśnie jak test, robiłaś????

Asia spała 3 godziny:szok::szok::szok::-) Boże oby w podróży też tak ładnie pospała:sorry2:

reklama
Do góry