reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Andariel - w Wawie tylko o Bio Bazarze słyszałam, może mi się uda wybrać w sb. A wogóle dostałam od rodzinki własne truskawki dla Młodej, sok, maliny, mrożony koperek, groszek i fasolkę, reszta słoików - Tata Młodej wyciągał to rano z auta a akurat się ruch zrobił w garażu no i wyszło, że słoik ze mnie ;-) - raczej dla mnie, ale za to zakontraktowałam tegoroczne zbiory. Eko - pomidory są b. drogie :baffled:
Doggi - b. dobrze, a myślałam, że tylko ja z tych awanturujących się jestem. :tak:
Madzioolka - słyszałam o takim lekarzu, tak trochę w temacie ja chodziłam do refleksologa w okresie staraczowym i w ciąży. W Danii takowi są niejako na wyposażeniu porodówek.
Młoda dziś chyba zębny dzień miała - Tata podejrzewał ból gardła :szok: - coś nam posiłki nie szły, nawet jeden wypadł z grafiku :baffled: Za to jest miszczem świata w oddawaniu krwi, lekko się skrzywiła jedynie, a ja w łapaniu siusków - 45 min., żadnych strat, wszystko do woreczka.
Tata Młodej przywiózł moją Mamę z działki. No i się okazało, że można mówić żeby spaliła zapleśniałe książki i napaliła w dolnej kuchni, długo i namiętnie...:wściekła/y: Nawet Tatę Młodej napusiłam aby nie było, że to ja powiedziałam...:baffled: Co za kobieta.... :crazy: Wszystko na moje ręce czeka - zarób, ogarnij, posprzątaj... O żesz k.... :szok:
Traschka - cieszę się że u Ciebie widać dyskową poprawę, diagnoza to podstawa, no i humorek lepszy :happy:
A ja będę kibicować każdej Kolejnej z Fasolką w brzuchu :-D

reklama
O Forever, hej!! Właśnie oglądałam wnikliwie zdjątka Krysiowo roczkowe- wczesniej jakoś nie miałam czasu, ta groszkow kieca cudna!!!!!!!!!!!
I dobrze, że na dresik Cię namówiłam- ślicznie Krysi:tak:

W dresiku śmiesznie wygląda - rękawki 3/4, spodnie 7/8 a na szerokość wielkie :-D A co do urodziniowej kiecki Młodej właśnie kupiłam na wojażach w second handzie b. podobną tylko, że zieloną :-p, w kropki nie grochy :-p:-p i z delikatną kokardką po środku :-p:-p:-p Rozmiar i firma takaż sama :tak:

I znów pojawiam się ;)

Znów pomarudzę... Czy ja tak dużo od życia wymagam?? Ja tylko chciałabym stanik kuźwa kupić !! Czy to taka abstrakcja na PL rynku? Ja rozumiem, ze mój rozmiar pozostawia wiele do życzenia (65G/H) no ale fakin szit !! Ja potrzebuję bardotkę białą, a jest to po prostu mrzenie ściętej głowy.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!

A do tego zaciacham mojego starego śmierdziela męża... zginie marnie... ten ciul, zamiast wolny dzień spędzić z małżonką to siedzi na tarasie i pije z kumplami... WIEŚNIAKI ZAKICHANE... Już im powiedziałam co o nich myśli.. na co T powiedział "mówiłem Ci już jak bardzo pociągająca jesteś jak jesteś taka wredna?!" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sr.anie w banie !! Jeszcze przyjdzie do mnie później z nieczystymi zamiarami... a UTNĘ MU GO !!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr... ooo! To se pokrzyczała :D Już lepiej ;)

Już jestem po wizyciw,wykąpana i leżę w łózku

Miałam usg dowcipne i badanie :-). Wszystko super zagojone po cc, blizna na macicy równiutka bez rozejść i widocznych zrostów :-) Gin powiedzial, że wszystko gotowe na kolejną ciążę :szok::-D.
Mam odstawić azalię, zrobić badania wszystkie, poczekać na 1 miesiączkę po ciąży i przyjść na wizytę :-) . I powiedzial też,że jak odstawię Azalię to baaaaardzo uważać trzeba bo bliźniaki często się zdarzają:szok:

Doggi......rozwalasz mnie tekstamiswoimi :-). Jesteś świetna!

Aestima....a gdzie zdjęcia są z roczku Krysi?

Forever...a Ty kiedy planujesz rodzeństwo dla Calineczki? :-)

Trasia...kiedy kolejna wizyta i usg?

Mrsmoon...koktajl truskawkowy wieczorem? Nie rób apetytu :-)

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję

Doris :- ) - uchowaj Boże..... :szok: Samotna matka z dwójką nie jest trendy....:no: a poza tym logistyka z jedną raczej grzeczną Calineczką mnie powala... A Ty planujesz czwartego do brydża ? :-p
Co do zdjęć to nie jestem taka biegła jak Wy, Andariel wstawiła gdzieś w necie w Picassie, ja tylko linka przesyłała - nie doszedł ?:-(
A propos zdjęć - Aestima, pamiętasz o nas ? :sorry2:

Dzień dobry.
Żyjemy, tylko co to za życie... :-p Nie no żarty, oczywiście. Zdychamy. A mnie się jedna oprycha nie dogoiła, a druga mi się zrobiłaaaa!!! AŁAAAA!!! Nienawidzę
:crazy: No, a poza tym bez zmian. Nie narzekam, tylko przez to wszystko umiera nasze życie towarzyskie - Ani z Krysią, ani z Mają i Szymkiem się Edgar nie spotka :-( Grrrrmblpfffff

Ale, żeby nie było, nie siedzę i nie marudzę. Zacznę po południu - teściowa dziś ma u nas nocować :-p

Trasiu
, nie będziesz miała dwóch niemowlaków, Marysia już niemowlakiem nie jest, a do porodu jeszcze trochę, więc fajny brzdąc się z niej zrobi :-) Ja jestem starsza od mojej siostry rok i 7 mies. Mama nigdy nie narzekała, a cały czas ,mówiła, że cieszy się, że miała nas tak blisko :-)

Doris
, a ja zrozumiałam, że staracie się o kolejnego bobolka! :-)

Coś jeszcze chciałam i zapomniałam
:dry:

reklama
Do góry