Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
martadelka ale świdnik ma tylko 40tys mieszkańców, to niewielkie miasto a wrocław 640tys ludności. U nas ceny mieszkań winduje bliska odległośc do Lublina, mało kto pracuje w Śwd, raczejw szyscy dojeżdzają do Lbn to i ceny lubelskie niestety. Taka Łęczna oddalona o 20 km już ma taniej niewiele ponad 2 tys zł za metr mieszkania, u nas prawie 5tys w nowym budownictwie, tylko stamtąd już nie ma takich połączeń komuniakcyjnych i o to wszystko się rozbija. My tez mam RNSi macie mieszkanie 73m????za 280tyś????
myśmy w tym roku kupili 54m za 280tyś!!!
i to jedno z najtańszych we Wrocławiu w nowym budownictwie...
To ja muszę od razu napisac sprostowaniemarta u mnie tak nie jest, Marcin robi bardzo duzo sam od siebie. I posprzata i wszystko przy Marysi zrobi bez mojego proszenia. Jedyne czego nie robi to jej nie gotuje.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
no tak jak piszę - u mnie drogo przez Lublin, a jak skończa budowac lotnisko to ceny jeszcze bardziej pewnie pójdą w dół. Gdy chyba dwa late temu ceny mieszkan znacząci spadły to u mnie ani deweloper ani spółdzielnia nie obnizyła ani złotówki za metr ;/Czytam o cenach mieszkań i faktyczne rozstrzał duży - Madzioolka, Martadelka - tu jakoś dziwnie warszawsko czyli drogo licząc z metraJa kupowałam prawie 6 lat temu i za 110 + 10 weranda + 16 taras + 2 miejsca z drugiej ręki ale w nowym budynku, praktycznie w centrum - do Dworca Centralnego 15 min trawajem ktory pod nosem dałam.... znacznie więcej niż Wy obie razem, ale wszysycy mówią, że dobry interes zdrobiłam.